SIGNUP
  LOGIN

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα βεβαρημένη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών και με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού στις αίθουσες του Δικαστηρίου, συστήνεται όπως μέχρι την εξομάλυνση της κατάστασης οι δικηγόροι κάνουν χρήση του Περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης Διαδικαστικού Κανονισμού του 2021.

 

Είναι αναγκαία η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος από όλες τις πλευρές της κάθε υπόθεσης παραθέτοντας με σαφήνεια τόσο το αίτημα και τις θέσεις τους όσο και την πορεία των εξόδων.

 

Σε σχέση με τις ακροάσεις και σύμφωνα με επιστολή του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερομηνίας 7.1.2022, όλα τα Δικαστήρια θα ενημερώνουν από προηγουμένως τους δικηγόρους κατά πόσο η υπόθεση τους θα ακουστεί και στις περιπτώσεις που δεν παρέχεται η ευχέρεια η υπόθεση να ακουστεί τότε αυτή θα αναβάλλεται χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των διαδίκων.

 

Για τα Δικαστήρια Ποινικής Δικαιοδοσίας και Τροχαίων-Ιδιωτικών Ποινικών Υποθέσεων, θα ανακοινωθούν ειδικότερες ρυθμίσεις σε σχέση με τις υποθέσεις της δικής τους δικαιοδοσίας.

 

 

 

 

Πάφος 12 Ιανουαρίου 2022