SIGNUP
  LOGIN

Αντιπροσωπεία του ΠΔΣ αποτελούμενη απο τον γραμματέα του Συμβουλίου Νικόλα Τσαρδελλή και τον ταμία Σταύρο Μαυρομμάτη, και τον Νικόλα Κουκούνη εκ μέρους της ομάδας των εκπαιδευτών ijustice, είχε συνάντηση στις 12/2/2021 με το Ανώτατο Δικαστήριο και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής όπου λήφθηκαν αποφάσεις για ολοκλήρωση των λειτουργικών διαδικασιών του συστήματος και επίλυση των εκκρεμούντων τεχνικών ζητημάτων. Αναμένεται όπως πολύ σύντομα ενσωματωθούν οι αλλαγές στο σύστημα που λειτουργεί ήδη εικονικά.

Η συζήτηση για την παράλληλη λειτουργία των Πρωτοκολλητείων και του ηλεκτρονικού συστήματος για μια περίοδο προσαρμογής, θα συνεχιστεί σε νέα συνάντηση ώστε να εξευρεθούν οι αναγκαίες διευθετήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία  εξοικείωσης του δικαστικού σώματος, των πρωτοκολλητείων, δικηγόρων και άλλων χρηστών με το νέο σύστημα και παράλληλα θα εξυπηρετούν την εύρυθμη λειτουργία των πρωτοκολλητείων.

Η ημερομηνία έναρξης της κανονικής λειτουργίας του συστήματος θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν όλες οι πιο πάνω εκκρεμότητες.