SIGNUP
  LOGIN

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η Επιτροπή Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας η οποία έχει συσταθεί στα πλαίσια της μεταρρύθμισης των Δικαστηρίων και στην οποία συμμετέχουν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, οι κ.κ. Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, Άγις Γεωργιάδης και Νικόλας Μακρίδης, έχει θέσει την Έκθεση Προόδου των Εμπειρογνωμόνων της Ομάδας του Λόρδου Dyson, που αφορά την Αναθεώρηση των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας σε δημόσια διαβούλευση με την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Η Έκθεση βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να  κοινοποιήσουν, στην Ελληνική ή στην Αγγλική, τυχόν απόψεις, εισηγήσεις ή παρατηρήσεις επί των προτάσεων των Εμπειρογνωμόνων, στην Επιτροπή Θεσμών του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι την 5η Ιουλίου 2018 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Οι εισηγήσεις θα τεθούν ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εισηγητές θα κληθούν προφορικά την 5η Ιουλίου 2018 να επεξηγήσουν τις θέσεις τους.

Οι απόψεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και των Μελών του θα σταλούν στην Επιτροπή Θεσμών μέχρι την 12η Ιουλίου 2018.

Για το Progress Report June 2018 πατήστε εδώ.