SIGNUP
  LOGIN

Στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), έχει δημιουργηθεί ειδική διαδικτυακή πύλη (portal) στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (Π.Δ.Σ.), η οποία αφορά θέματα για τη συνεχή επιμόρφωση των δικηγόρων.

Πλέον, όσοι οργανισμοί/ εταιρείες/ πανεπιστήμια/ δημόσιοι φορείς/ δικηγορικά γραφεία επιθυμούν να δημοσιεύουν εκπαιδευτικά προγράμματα/ σεμινάρια στην ιστοσελίδα του Π.Δ.Σ., θα πρέπει να το κάνουν μέσω της ειδικής διαδικτυακής πύλης.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείται την διαδικτυακή πύλη θα πρέπει να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα:

  1. Συμπληρώστε το Έντυπο ΣΕΕ3 και αποστείλετε το ηλεκτρονικά στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  2. Θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Π.Δ.Σ. ότι τα στοιχεία σας έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα
  3. Ακολουθήστε τα βήματα που αναγράφονται στον Οδηγό(αναφορικά με τη χρήση της ειδικής διαδικτυακής πύλης) για να λάβετετους κωδικούς σας στο emailπου έχετε δηλώσει αρχικά στο Έντυπο ΣΕΕ3.

 

Εάν έχετε εγκριθεί από την Επιτροπή ΣΕΕ ως πάροχος πιστοποιημένων προγραμμάτων δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε το Έντυπο ΣΕΕ3, αλλά να ακολουθήσετε τα βήματα που αναγράφονται στον Οδηγό.

 

Για απορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια λειτουργό στο τηλέφωνο 22873300.

 

Για το Έντυπο  ΣΕΕ3 πατήστε εδώ.

Για τον οδηγό πατήστε εδώ.