SIGNUP
  LOGIN

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 η τελική εκδήλωση για την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Project on supporting the successful implementation of the new rules of civil procedure in Cyprus», το οποίο αποτελεί συνέχεια στην επιτυχημένη αρχική εκπαίδευση των 500 δικηγόρων που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο διευθυντής Μεταρρύθμισης και Επιμόρφωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Γιώργος Ερωτοκρίτου, ο Πρόεδρος του ΠΔΣ δρ Χρίστος Κληρίδης, ο Επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας κ. Σαμ Μόργκαν και ο κ. Tigran Karapetyan, Head of Transversal Challenges and Multilateral Projects Task Force.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από αρμόδιους λειτουργούς του Συμβουλίου της Ευρώπης η πλατφόρμα για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργηθεί σε ξεχωριστή ενότητα στην πλατφόρμα HELPκαθώς και οι κύριες θεματικές για την εκπαίδευση σχετικά με τους θεσμούς Πολιτικής Δικονομίας.

Θα παρέχεται ασύγχρονη εκπαίδευση στα μέλη του ΠΔΣ, η οποία θα διατίθεται σε όλους τους δικηγόρους, προκειμένου να μπορούν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν στον δικό τους προσωπικό χρόνο για τους νέους θεσμούς Πολιτικής Δικονομίας και οι συμμετέχοντες θα υπόκεινται σε αξιολόγηση.

Ο ΠΔΣ θα προβεί σε ενημέρωση των μελών του εν ευθέτω χρόνω για την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος.