SIGNUP
  LOGIN
Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, στη Λεμεσό με επιτυχία το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αφερεγγυότητα εταιρειών στο πλαίσιο των Corporate Series Seminars, το οποίο διοργάνωσε η Επιτροπή Εταιρειών, Φορολογικού Σχεδιασμού και Κεφαλαιαγοράς του ΠΔΣ με στόχο τη συνολική ενημέρωση των δικηγόρων.
 
Κατά τη διάρκεια του εξειδικευμένου σεμιναρίου, στο οποίο συμμετείχαν 75 δικηγόροι, παρουσιάστηκαν θεματικές, αναλύθηκαν δεδομένα και συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών, με βάση τα εφαρμοσμένα πρότυπα πρακτικής.
 
Τον εναρκτήριο χαιρετισμό του συνεδρίου απηύθυνε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εταιρειών, Φορολογικού Σχεδιασμού και Κεφαλαιαγοράς του ΠΔΣ κ. Κύπρος Ιωαννίδης. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η κ. Σίλεια Ηρακλείδου, Υπεύθυνη Έργου για Υλοποίηση Σχεδίου Δράσης για θέματα Αφερεγγυότητας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.
 
Ο ΠΔΣ υπογραμμίζει εκ νέου την αναγκαιότητα της συνεχούς επιμόρφωσης και επικαιροποίησης της κεκτημένης γνώσης των μελών του για τα συγκεκριμένα θέματα, με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας εταιρειών και ειδικότερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν σημαντικό πυλώνα της οικονομίας μας.
 
Είναι ιδιαιτέρως σημαντική η «δεύτερη ευκαιρία» για μια εταιρεία, ανάλογα με τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης, τα οποία συνεκτιμώνται, αξιολογούνται, ούτως ώστε να προωθούνται οι προβλεπόμενες ενέργειες, σύμφωνα με τις αρχές της αφερεγγυότητας.
 
Ο ΠΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους ομιλητές για τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους, τους συμμετέχοντες στο πάνελ καθώς και όλους όσοι έχουν συμβάλει στην άρτια οργάνωση του συνεδρίου.
 
Με αυτή την ευκαιρία ενημερώνεστε ότι το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα επαναληφθεί στη Λευκωσία στις 24/5/22 στο Ξενοδοχείο Hilton.
Τελευταία ημέρα εγγραφών είναι η Κυριακή 22 Μαΐου 2022.
 
Για πληροφορίες και εγγραφή πατήστε ΕΔΩ