SIGNUP
  LOGIN

Το Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης C.A.M.C (HE260633) ιδρύθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2010. 

Πρόκειται για εταιρεία περιορισμένης ευθύνης διά εγγυήσεως χωρίς κεφάλαιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του Περί Εταιρειών Νόμου 113, με έδρα τα Γραφεία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Ο κύριος στόχος του Κέντρου είναι η επίλυση διεθνών και εγχώριων διαφορών μέσω της παροχής υπηρεσιών Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης.

Το  Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης C.A.M.C έχει θεσπίσει τους δικούς του Κανονισμούς Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης και έχει υιοθετήσει τους Κανονισμούς Διαιτησίας της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο -UNCITRAL.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου απαρτίζεται από τον κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Πρόεδρο του Κέντρου, την κ. Κούλια Βάκη, Εκτελεστική Διευθύντρια του ΠΔΣ και Γραμματέα του ΔΣ του Κέντρου και τους κ.κ. Χάρη Δημητρίου, Ανδρέα Δημητρίου, Δημήτρη Καλλένο, Νικόλα Κωνσταντινίδη και Χριστίνα Ζίκκου, Διευθυντές. 

Το Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης C.A.M.C προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης υποθέσεων Διαιτησίας και Διαμεσολάβησης και στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του. Παράλληλα, στοχεύει στο άμεσο μέλλον στην τήρηση μητρώων Διαιτητών και Διαμεσολαβητών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης σε διαιτητές και διαμεσολαβητές.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κυπριακό Κέντρο Διαιτησίας & Διαμεσολάβησης C.A.M.C πατήστε ΕΔΩ