SIGNUP
  LOGIN

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του ΠΔΣ συγχαίρουν τον κ. Αντώνη Ρ. Λιάτσο για τον διορισμό του στη θέση του Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Μίας βαρύνουσας σημασίας θέσης όσον αφορά την υπεράσπιση της συνταγματικής τάξης και την εύρυθμη λειτουργία του κράτους δικαίου.

Ευχόμαστε στον κ. Λιάτσο κάθε επιτυχία στο υψηλό καθήκον που αναλαμβάνει και στο έργο που θα κληθεί να επιτελέσει σε μία κομβική περίοδο για τη δικαιοσύνη, δεδομένου ότι θα επωμισθεί την υλοποίηση της δικαστικής μεταρρύθμισης, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της αποτελεσματικής απονομής της δικαιοσύνης.

Ο Πρόεδρος του ΠΔΣ δρ Χρίστος Κληρίδης διαβεβαιώνει για τη συνέχιση και ενδυνάμωση της στενής επικοινωνίας με τον νέο Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου προς το κοινό όραμα, να στηριχθεί περαιτέρω η δικαιοσύνη με την αγαστή συνεργασία όλων των συμβαλλόμενων μερών.

Τέλος, εκφράζουμε και πάλι τις ευχαριστίες μας προς την απερχόμενη Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου κα Περσεφόνη Παναγή, την οποία ευχαριστούμε για το πολύπλευρο έργο που έχει επιτελέσει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της.