SIGNUP
  LOGIN

Με την παρούσα ενημερώνεστε ότι οι εξετάσεις Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν στις 30 Ιανουαρίου 2023, και ως εκ τούτου η Άδεια για Προετοιμασία των Εξετάσεών σας αρχίζει από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2023. Η επιστροφή στα γραφεία σας θα είναι στις 13 Φεβρουαρίου 2023.

Θερμή μας παράκληση είναι όπως η υποβολή των εντύπων καταγραφής Εργασιών σας για τους μήνες Δεκέμβριο – Φεβρουάριο,  όπου θα είστε με την προαναφερόμενη Άδεια να γίνεται με συνέπεια και υπευθυνότητα τόσο στις προθεσμίες σας όσο και στη συμπλήρωση και/ή περιγραφή των εργασιών σας. Σας συνιστούμε όπως συμβουλευτείτε τον Οδηγό σας.

  • Για όσους θα πάρουν την προαναφερόμενη άδεια προετοιμασίας Εξετάσεων τότε θα πρέπει να αναγράφεται στα κουτάκια της περιγραφής τους η ένδειξη «ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ» και οι ακριβείς ημερομηνίες.
  • Για όσους θα  διακόψουν την άδεια, τότε πρέπει να αναγράφεται στα κουτάκια της περιγραφής τους η ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» και οι ακριβείς ημερομηνίες.
  • Για όσους θα πάρουν το υπόλοιπο της άδειάς τους, τότε πρέπει να αναγράφεται στα κουτάκια της περιγραφής τους η ένδειξη «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ» και οι ακριβείς ημερομηνίες.

Σημειώστε δε ότι όσοι ασκούμενοι λάβετε επιπλέον άδεια για τις εξετάσεις αυτή δεν θα πληρώνεται.

Τέλος, υπενθυμίζεται περαιτέρω ότι για όλη την περίοδο της Άδειας Προετοιμασίας των Εξετάσεων γίνεται  παγοποίηση της πληρωμής η οποία καταβάλλεται σε αναδρομική πληρωμή όταν ολοκληρωθεί η εξεταστική περίοδος και αφού παρακαθίσετε στις εξετάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αναδρομική πληρωμή. 

Τμήμα Έργου Επιδότησης Ασκούμενων
Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος