SIGNUP
  LOGIN

Στο πλαίσιο του προγράμματος εποπτείας της Κύπρου από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ο ΠΔΣ συμμετείχε στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με όλους τους εταίρους, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών με εκπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για συζήτηση της χρηματοπιστωτικής κατάστασης της Κύπρου και ιδιαιτέρως των προκλήσεων στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ήταν ο κ. Wojtek Maliszewski – Deputy Chief European Department μαζί με τον κ. Wim Van Aken- Advisor to the Managing Director -European Stability Mechanism

Τον ΠΔΣ εκπροσώπησαν ο Γραμματέας κ. Νικόλας Τσαρδελλής, η κ. Τζώρτζια Κωνσταντίνου – Παναγιώτου Μέλος του ΔΣ /Εκπρόσωπος Τύπου και ο κ. Στέλιος Τριανταφυλλίδης μέλος της Επιτροπής Εταιρειών και Κεφαλαιαγοράς του ΠΔΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιχειρήθηκε συνολική επισκόπηση των σημερινών δεδομένων του τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο και αντηλλάγησαν απόψεις για τις πρόσφατες εξελίξεις, τις προοπτικές, τις επιπτώσεις των κυρωτικών μέτρων κατά της Ρωσίας, τις τάσεις που διαμορφώνονται στην προσέλκυση ξένων εταιρειών και επενδύσεων καθώς και για τους σχεδιασμούς της πολιτείας σε σχέση και με την ανάγκη προώθησης όλων των αναγκαίων εκσυγχρονιστικών μεταρρυθμίσεων με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και αναβάθμιση του τομέα και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

336295491_884363876196166_2785729338728619675_n.jpg