SIGNUP
  LOGIN

Δελτίο Τύπου

Digital Marketing για Κύπριους Δικηγόρους, Λογιστές, και επαγγελματίες Στήριξης

Η έλευση της ηλεκτρονικής εποχής και τα διαρκώς διευρυνόμενα παγκόσμια δίκτυα επαγγελματιών και επιχειρήσεων, έχουν επιφέρει μια νέα εποχή αυξόντων ευκαιριών για τον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών. Νομικοί σύμβουλοι και δικηγόροι, λογιστές και επαγγελματίες στον τομέα στήριξης δεν χρειάζεται να λειτουργούν και να προσφέρουν υπηρεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς, αλλά μπορούν να επεκτείνουν τις αγορές-στόχους τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως, ο αυξημένος ανταγωνισμός από το εξωτερικό, ο οποίος προκύπτει ταυτόχρονα με τις πιο πάνω ευκαιρίες, αναγκάζει τους εν λόγω επαγγελματίες να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι της ψηφιακή παρουσίας και της στρατηγική τους μάρκετινγκ με όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα εργαλεία.

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) στην προσπάθειά του να προσφέρει εκπαίδευση σε θέματα που να είναι σχετικά, αποκλειστικά, και σύγχρονα, ανακοινώνει ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι με τίτλο Digital Marketing for Cypriot Lawyers, Accountants & Professional Service Firms. Το εργαστήρι θα τρέξει από τον κ John Ring, Διευθύνων Σύμβουλο της TinderPoint, ένα εξειδικευμένο γραφείο ψηφιακού μάρκετινγκ στην Ιρλανδία. HTinderPoint είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στο χώρο του Digital Marketing, με ένα μεγάλο φάσμα πελατών, όπως το Ebay, Suzuki, η Intel, Sixtκαι πολλές άλλες.

Το πιο πάνω εργαστήρι όμως δεν είναι σαν όλα τα άλλα μαθήματα για Digital Marketing. Είναι ένα 3ήμερο σεμινάριο στημένο εξειδικευμένα για το χώρο και απευθύνεται στο συγκεκριμένο τομέα: την πρώτη γραμμή επαγγελματιών στήριξης, όπως οι δικηγόροι, λογιστές, ελεγκτές, παρόχους υποστήριξης (fiduciaries), σύμβουλους. Αυτός είναι ένας τομέας με τα δικά του εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, και το σημαντικότερο, με πολύ μικρά εμπόδια εισόδου στην αγορά, οπότε ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και συνεχώς αυξανόμενος.

Η σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων εργαλείων μάρκετινγκ (κατάταξη googleκαι διαφημίσεις, τα social media, onlineεργαλεία προώθησης κτλ) μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά για την επιτυχία μιας επιχείρησης, διότι ο ελάχιστος χρόνος που διαθέτει ο σύγχρονος επαγγελματίας για κάθε μικροεργασία, σημαίνει ότι θα περάσουν όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο στην αναζήτησή τους για ένα νέο πάροχο. Ως εκ τούτου, μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο όχι μόνο αυξάνει τη προβολή σας και προσφέρει δημιουργικούς νέους τρόπους για την προώθηση των υπηρεσιών σας, αλλά έχει γρήγορα εξελιχθεί και ως το πρότυπο με το οποίο μια επιχείρηση κρίνεται από δυνητικούς πελάτες.

Με τη σωστή αξιοποίηση των εργαλείων τα οποία παρέχονται από το Διαδικτύου, επαγγελματίες στο χώρο μπορούν να αποκτήσουν γρήγορα ένα ζωτικής σημασίας πλεονέκτημα σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά. Σε αυτό το σεμινάριο, ο κ Ringθα παρέχει μια εισαγωγή στις πιο δημοφιλείς στρατηγικές διαδικτυακού μάρκετινγκ, για το πώς να χρησιμοποιεί ένας οργανισμός του χώρου τα social mediaκαι πώς να βρει το κατάλληλο μέσο προώθησης για την εταιρία, καθώς και βοηθώντας τους να ξεκινήσουν την οικοδόμηση μιας ισχυρής παρουσία στο διαδίκτυο σε διάφορα onlineκανάλια και μέσα ενημέρωσης.

Αυτή το Επιδοτούμενα από την ΑνΑΔ εργαστήρι πραγματοποιείται στους χώρους του EIMFστη Λευκωσία, στις 6, 7 και 14 Οκτωβρίου, προσφέροντας 21 ώρες δομημένης εκπαίδευσης. Για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του EIMF, ή καλέστε στο 22274470