SIGNUP
  LOGIN

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΕΠΔΥ)

 

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

 

(α) Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων με ημερομηνίες 11/02/2013 & 09/05/2013, οι ΕΠΔΥ που εμπίπτουν στην εποπτεία του Συμβουλίου του Π.Δ.Σ. και δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο ΕΠΔΥ που τηρεί ο Π.Δ.Σ, θα πρέπει να εγγραφούν μέχρι τις 31/07/2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στο εν λόγω Μητρώο, παρακαλώ όπως επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.cyprusbarassociation.org/v1/index.php/el/news/announcements/4-news201311-2

 

(β) Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στα στοιχεία των ΕΠΔΥ και ειδικά ως προς το όνομα, τους διευθυντές, το γραμματέα ή τους δικαιούχους μετόχους, να ενημερώνετε άμεσα τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.επισυνάπτοντας τα νέα πιστοποιητικά του Εφόρου Εταιρειών.

 

(γ) Το Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, σε συνεδρία του ημερομηνίας 13/06/2013, αποφάσισε ότι οι εγγεγραμμένες εταιρείες του εξωτερικού που παρέχουν διοικητικές υπηρεσίες (και ανήκουν αποκλειστικά σε δικηγόρο/ους ο/οι οποίος/οι ασκεί/ασκούν το επάγγελμα), δεν εποπτεύονται από το Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου υπό την ιδιότητά του ως Εποπτική Αρχή, στα πλαίσια του περί Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες.