SIGNUP
  LOGIN

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στα πλαίσια υλοποίησης και εφαρμογής του Συστήματος της Ενδιάμεσης Λύσης της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης, σας ενημέρωνουμε ότι:

1. Η χρήση του συστήματος θα είναι υποχρεωτική και δεν θα παρέχεται η δυνατότητα καταχώρισης εγγράφων με φυσικό τρόπο.

2. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε όπως η έναρξη της πιλοτικής εφαρμογής του συστήματος μετατεθεί για την 1/2/2021, και η ημερομηνία πλήρους λειτουργίας για την 15/2/2021, ώστε να δοθεί στους δικηγόρους και στο προσωπικό των Πρωτοκολλητείων χρόνος εξοικείωσης με το σύστημα.

3. Τις επόμενες ημέρες το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία εικονικά, δηλαδή θα μπορούν να γίνονται από τους δικηγόρους εικονικές καταχωρήσεις εγγράφων οι οποίες θα εξετάζονται από το Πρωτοκολλητείο με την ίδια διαδικασία που θα συμβαίνει και μετά την 1/2/2021.

4. Επιπρόσθετα, θα παραχωρηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα στους χρήστες του συστήματος εγχειρίδια χρήσης και βίντεο της διαδικασίας.

Προτρέπονται οι συνάδελφοι να προχωρήσουν άμεσα σε δημιουργία προφίλ και εγγραφή στην υπηρεσία Cy Login ως οι προηγούμενες ανακοινώσεις μας, (http://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/news/8265-2020-12-04-13-23-37) ώστε να αρχίσουν το συντομότερο να χρησιμοποιούν εικονικά το σύστημα.