SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διεθνές Συνέδριο Βιοηθικής της UNESCO, 21-23 Μαρτίου 2017
From Tuesday 21 March 2017 -  08:00am
To Thursday 23 March 2017 - 05:00pm
Hits : 4213
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ίσως ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα Συνέδρια που έχουν διοργανωθεί ποτέ στο Νησί μας!

 

 

Με τη συμμετοχή πέραν των 500 ομιλητών από 75 διαφορετικές χώρες από τις 5 ηπείρους του κόσμου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα θέματα τους κατά τη διάρκεια του τριήμερου Συνεδρίου σε 8 παράλληλες αίθουσες στο ξενοδοχείο St. Raphaelστην Λεμεσό, η εν λόγω διοργάνωση είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες που έγιναν στην Κύπρο στον τομέα αυτό.

 

Πέραν της μεγάλης εμβέλειας του Διεθνώς, στο ιδιαίτερα σημαντικό Συνέδριο θα συμμετέχουν επίσημοι εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, ιατροί, δικηγόροι, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι επιτροπών βιοηθικής, καθώς και οργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WorldMedicalAssociation)αλλάκαι ανώτεροι  εκπρόσωποι της UNESCO.

 

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της εν λόγω διοργάνωσης, το Συνέδριο έχει τεθεί  υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας Κύπρου, της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής Κύπρου, τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, της UNESCOCyprusκαι στηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, τον Δήμο Λεμεσού, τον Παγκύπριο Σύλλογο Νοσηλευτών και Μαιών Κύπρου, τον Παγκύπριο Οδοντιατρικό Σύλλογο και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

 

Το Συνέδριο αφορά Ιατρούς, Νοσηλευτές, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Δικηγόρους, Δικαστές, Ερευνητές, Συγγραφείς, Ψυχολόγους, Πρυτάνεις, Καθηγητές, Ακαδημαϊκούς, Διευθυντές Νοσοκομείων, Φοιτητές Ιατρικών και Νοσηλευτικών Σχολών, κλπ.

 

Η UNESCOChairinBioethicsπροσκαλεί τους όλους του Κύπριους που ενδιαφέρονται για ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων μέσω συζητήσεων,  εργαστηρίων και μαθημάτων, αλλά και περεταίρω επιμόρφωση στα θέματα υγείας, ιατρικής, βιοηθικής, όπως παρακολουθήσου το σημαντικό αυτό Συνέδριο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου www.bioethics-conferences.com, ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές του Συνεδρίου στην Κύπρο, TECOMASERVICESLIMITEDστα τηλέφωνα +35724659706, 99356998, emailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.