SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - 4η ΗΜΕΡΙΔΑ English – Cypriot Law Day
Friday 13 September 2019, 08:30am - 05:00pm
Hits : 3033
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μετά από την επιτυχία της οργάνωσης των προηγούμενων ημερίδων το 2016, το 2017 και το 2018,ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος  σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο των Barristers  του  Ηνωμένου Βασιλείου (English Bar Council), διοργανώνουν  από κοινού την 4η ημερίδα English Cypriot Law Dayστη Λεμεσό, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στο Columbia Plaza.  Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική Γλώσσα.

Στόχος του συνέδριου είναι να φέρει σε επαφή τους Κύπριους επαγγελματίες δικηγόρους με τους επαγγελματίες δικηγόρους (Barristers) του Ηνωμένου Βασιλείου και να προωθήσει τη δημιουργία νομικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Η ολοήμερη ημερίδα θα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα το οποίο πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος με τα σημερινά δεδομένα της εποχής μας.  Κάποια από τα θέματα που θα καλύψει η ημερίδα θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις και συζητήσεις από Άγγλους Δικηγόρους και από Κύπριους Δικηγόρους.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΩΡΑ:

08.30π.μ.- 05.00μ.μ.

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 

Columbia Plaza – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

71.40 ΕΥΡΩ ανά άτομο (συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α)

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα ακολουθήσει δεξίωση με cocktails στο  χώρο της ημερίδας.

 

Για το  πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

Σημείωση: Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

*Για την εγγραφή σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε ή εγγραφείτε (login ή sign up) στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (https://www.cyprusbar.org/LogInPage.aspx). 

 

**Παρακαλώ σημειώστε ότι σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας τα χρήματα σας ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

 

Το παρόν συνέδριο αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα (6 πιστοποιημένες ώρες) για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π. 386/2017.