SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

«Χτίζοντας τους Δικηγόρους του αύριο, 3 + 1 κλειδιά για την επιτυχία»
Wednesday 09 February 2022, 05:00pm
Hits : 3467
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η έρευνα που διεξήγαγε η Επιτροπή Νέων Δικηγόρων του ΠΔΣ κατέδειξε πως οι Νέοι Δικηγόροι βρίσκονται κάτω από μεγάλη πίεση να εξελίξουν την καριέρα τους, να θέσουν και να επιτύχουν επαγγελματικούς στόχους και να ισορροπήσουν επιτυχώς την επαγγελματική τους επιτυχία με την προσωπική τους ευεξία. Ο Φίλιππος Αριστοτέλους, επαγγελματικός σύμβουλος, συγγραφέας και ειδικός σε ζητήματα προσωπικής και επαγγελματικής στρατηγικής, όπως επίσης και πρώην δικηγόρος, συνεργάζεται με τον ΠΔΣ για ένα capsule online σεμινάριο απευθυνόμενο ειδικά σε νέους δικηγόρους.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:00, μέσω της πλατφόρμας zoom και θα βιντεοσκοπείται.

 

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgiuNolm0R7I9Ipcs8y_DelaiwCKcfALCksoniTqrI9A4qUQ/viewform

 

Τελευταία ημέρα για εγγραφές είναι η Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση μετά την πάροδο της πιο πάνω ημερομηνίας. Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους με λιγότερα από 10 χρόνια άσκησης δικηγορίας. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.