SIGNUP
  LOGIN
Αγαπητά Μέλη,
 
Το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του ΠΔΣ ανακοινώνει ότι, αναφορικά με το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε στις 12 Οκτωβρίου 2022 με τίτλο «Καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος/χρηματοδότησης της τρομοκρατίας», οι μονάδες παρακολούθησης για τους εγγεγραμμένους δικηγόρους έχουν ήδη αποδοθεί στην μερίδα τους, συνεπώς δεν θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για τους εγγεγραμμένους δικηγόρους.
 
Όσοι μη εγγεγραμμένοι δικηγόροι παρακολούθησαν το σεμινάριο και επιθυμούν την έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εάν δεν το έχουν πράξει ήδη) ούτως ώστε να τους σταλεί το πιστοποιητικό μέσω email.
 
H προαναφερόμενη πρακτική τόσο για τους εγγεγραμμένους δικηγόρους όσο και για τους μη εγγεγραμμένους δικηγόρους, θα ισχύει για όλα τα σεμινάρια που θα διοργανώνει το Τμήμα Εποπτείας & Συμμόρφωσης του ΠΔΣ από τούδε και στο εξής.
 
 
Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος
 
27 Οκτωβρίου 2022

AML / CFT