SIGNUP
  LOGIN

ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

 

Αρ. Υπόθεσης

Σκοπός για τον οποίο είναι ορισμένη

Λάρνακα

 

1777/19

Garnishee order

1778/19

Garnishee order

Διαχ. 12/20

Για επίδοση

Εταιρ. 49/20

1η εμφάνιση

481/20

Οδηγίες

 

Υποθέσειςπου φαίνονται στον πιο πάνω πίνακα, δεν αναβάλλονται. Αναμένεται από τους διαδίκους και/ή τους συνηγόρους τους να εμφανιστούν κανονικά ενώπιον του Δικαστηρίου, εκτός αν υποβληθεί και εγκριθεί αίτημα αναβολής με βάση την πιο κάτω διαδικασία ή αν σταλεί κάποιο άλλο αίτημα μέσω emailκαι το Δικαστήριο ενημερώσει ότι δεν χρειάζεται αυτοπρόσωπη παρουσία.

 

Νοείται ότι αν υπάρχουν ειδικά αιτήματα για κάποια υπόθεση (π.χ. να αποσυρθεί μια αίτηση, να δοθεί ημερομηνία για σκοπούς διευθέτησης κ.α,), οι δικηγόροι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την στενογράφο του Δικαστηρίου στο 24802733 ή μέσω emailστην διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στον αντίδικο Το Δικαστήριο θα επιλαμβάνεται σχετικά και θα επικοινωνεί με τους δικηγόρους για τα περαιτέρω.

  

Υποθέσεις που είναι ορισμένες στην πιο πάνω ημερομηνία, αλλά δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα, δεν τέθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου. Σε τέτοια περίπτωση, καλούνται οι δικηγόροι να επικοινωνήσουν με το Πρωτοκολλητείο για να εντοπιστεί ο φάκελος.