SIGNUP
  LOGIN

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΔΥΟ  ΜΕΡΕΣ  ΠΡΙΝ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΟΡΙΣΜΕΝΗ  Η  ΥΠΟΘΕΣΗ. 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΥΠΟΨΗ

 

Παρουσία δικηγόρων - διαδίκων αναγκαία

 

Αρ. Υπόθεσης

Σκοπός για τον οποίο είναι ορισμένη

ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

       2340/05

Ως έχει ορισθεί

AMMOXΩΣΤΟΣ

 

         513/18

Ως έχει ορισθεί

 

Οι υποθέσεις που φαίνονται στον πιο πάνω πίνακα και είναι ορισμένες  στις 27.11.2020, δεν αναβάλλονται. Αναμένεται από τους διαδίκους και/ή τους συνηγόρους να εμφανιστούν κανονικά ενώπιον του Δικαστηρίου, εκτός αν υποβληθεί και εγκριθεί αίτημα αναβολής με βάση την πιο κάτω διαδικασία ή αν σταλεί κάποιο άλλο αίτημα μέσω emailκαι το Δικαστήριο ενημερώσει ότι δεν χρειάζεται αυτοπρόσωπη παρουσία.

 

Οι διάδικοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα αναβολής αποστέλλοντας emailστη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με κοινοποίηση στον αντίδικο. Στο emailνα αναφέρεται ο λόγος του αιτήματος. Ο αντίδικος θα απαντά στο ίδιο emailκατά πόσο φέρει ένσταση. Το Δικαστήριο θα εξετάζει το αίτημα και θα απαντά, κατά πόσο αυτό κρίνεται δικαιολογημένο και κατά πόσο θα απαιτηθεί η παρουσία δικηγόρων και/ή διαδίκων και/ή μαρτύρων κατά την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη.

 

 

 

 

Οδηγίες δικαστηρίου χωρίς την παρουσία δικηγόρων

 

Αρ. Υπόθεσης

Νέα ημερομηνία και ώρα

Σκοπός για τον οποίο ορίζεται και τυχόν οδηγίες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης

Λάρνακας

 

 

4681/13

9/12/21, 11:00 πμ

Ακρόαση η αγωγή

180/18

 

Οι ευπαίδευτοι συνήγοροι αν επιθυμούν να αναφέρουν οτιδήποτε άλλο για το ζήτημα που διαφωνούν, πέραν των όσων έχουν ήδη αναφέρει με τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα, να αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σύντομη γραπτή αγόρευση το αργότερο μέχρι η ώρα 8:30 πμ της 27ης/11/20. Εντός της ημέρας εκείνης θα τους ανακοινωθεί η απόφαση του Δικαστηρίου.

Διαχ. Ανικ. Προσ. 28/17

14/01/21, 8:30πμ

Ακρόαση η κυρίως αίτηση (με γραπτές αγορεύσεις οι οποίες να αποσταλούν ηλεκτρονικά)

 

 

 

Αμμόχωστος

 

 

 790/91

 

Αναμένεται από τους ευπαίδευτους συνηγόρους (εναγόντων και εναγόμενων 1 και 2) να αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σύντομη γραπτή αγόρευση. Εάν βεβαίως υπάρχει άλλη εξέλιξη καλούνται να ενημερώσουν το Δικαστήριο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.   

  460/20

15/12/20, 8:30 πμ.

Ακρόαση η αίτηση 26/10/20 (και το προσωρινό διάταγμα ημερ. 26/10/20). Ο χρόνος για καταχώρηση ένστασης παρατείνεται για τελευταία φορά για 10 μέρες από σήμερα. Έξοδα στην πορεία. Το προσωρινό διάταγμα θα είναι σε ισχύ μέχρι τότε.

(αν υπάρχει άλλη εξέλιξη ή και κατάληξη, αναμένεται από τους συνηγόρους να ενημερώσουν το Δικαστήριο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

 

Συντομογραφίες

Ε/Α = Έκθεση Απαίτησης

Ε/Υ = Έκθεση Υπεράσπισης

Ε/Σ= Ένταλμα Σύλληψης

Ε/Δ= Ένορκη Δήλωση

ΣΕΔ= Συμπληρωματική Ένορκη Δήλωση

ΚΓΟ = Κλήση για οδηγίες

ΟΚΜ & ΣΜ = Ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων & Σύνοψη μαρτυρίας