SIGNUP
  LOGIN

Αρ. Αίτ. Εταιρειών: 1/21

Ορισμένη: 22.3.21

 

Δικαστήριο:

Η υπόθεση ήταν σήμερα για οδηγίες με σκοπό να τοποθετηθούν οι συνήγοροι που εμφανίστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την προηγούμενη δικάσιμο εκ μέρους Πιστωτών, Καταθετών, Προσώπων που έχουν καταχωρήσει αγωγές εναντίον της Λαϊκής Τράπεζας στα Επαρχιακά Δικαστήρια της Κύπρου οι οποίες και εκκρεμούν αλλά και άλλα ενδιαφερόμενα πρόσωπα για να δηλώσουν κατά πόσο θα καταχωρήσουν ένσταση στην αίτηση. Κάποιοι εξ αυτών δήλωσαν ότι θα καταχωρήσουν ένσταση και ζήτησαν χρόνο, ενώ αρκετοί άλλοι περιορίστηκαν να αναφέρουν ότι δεν θα καταχωρήσουν ένσταση, αλλά θα παρακολουθούν τη διαδικασία.

Η συνήγορος της Αιτήτριας ζήτησε από το Δικαστήριο όπως προτού δώσει οδηγίες για τυχόν καταχώρηση ένστασης εκ μέρους όλων των ενδιαφερομένων προσώπων που δήλωσαν ότι έχουν τέτοια πρόθεση, να της δοθεί χρόνος για καταχώρηση αίτησης με την οποία θα ζητά από το Δικαστήριο να αποφασίσει κατά πόσο οι πιστωτές της Καθ’ ης η Αίτηση δικαιούνται να καταχωρήσουν ένσταση στην κυρίως αίτηση για εκκαθάριση της Λαϊκής Τράπεζας. Δεδομένου ότι αυτή η αίτηση πρέπει να προηγηθεί της ακρόασης της κυρίως αίτησης έχουν δοθεί οδηγίες στη συνήγορο της Λαϊκής Τράπεζας όπως καταχωρήσει την αίτηση της η οποία να οριστεί με δικές μου οδηγίες στις 5.4.21 και ώρα 10:00 π.μ.

Έχω ζητήσει από τη συνήγορο της Κεντρικής Τράπεζας να φροντίσει όπως η εν λόγω αίτηση της επιδοθεί σε όλα τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα που έχουν δηλώσει πρόθεση να καταχωρήσουν ένσταση ούτως ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου στις 5.4.21. Έξοδα στην πορεία της αίτησης.

 

(Υπ.) …………………………………………….

Στ. Χριστοδουλίδου Μέσσιου, Π.Ε.Δ.

/Σ.Θ.