SIGNUP
  LOGIN

Λόγω κωλύματος του Δικαστηρίου, όλες οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες ενώπιον του Α. Κάρνου Ε.Δ. μεταξύ των ημερομηνιών 19 και 22 Οκτωβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων, θα αναβληθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες, αυτομάτως από το Δικαστήριο, εκτός από τις υποθέσεις οι οποίες μπορούν να διεξαχθούν χωρίς τη φυσική παρουσία των μερών.

 

Κατ’ εξαίρεση, για τις υποθέσεις που είναι ορισμένες κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα μέρη δύνανται να αποστέλλουν στο Δικαστήριο ηλεκτρονικά μηνύματα μέχρι και μια μέρα πριν την ημερομηνία που η κάθε υπόθεση είναι ορισμένη.

 

Όλες οι υποθέσεις στις οποίες απαιτείται η φυσική παρουσία των μερών ή οι υποθέσεις για τις οποίες τα μέρη δεν θα αποστείλουν στο Δικαστήριο ηλεκτρονικά μηνύματα, ως η συνήθης πρακτική (με την πιο πάνω διαφοροποίηση ως προς την προθεσμία αποστολής) θα αναβληθούν στην απουσία των μερών και σχετικό πινάκιο με τις νέες ημερομηνίες που θα δοθούν, θα αναρτάται καθημερινώς στην ιστοσελίδα του ΠΔΣ.

 

Για υποθέσεις επείγουσας φύσης ή για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, οι συνήγοροι και/ ή διάδικοι μπορούν να απευθύνονται στη στενογράφο του Δικαστηρίου γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.