SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Χρ. Χριστοδούλου, Α.Ε.Δ.  την 3.12.21 και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων/διαδίκων, σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

 

Αρ. Αγωγής 545/20 ( (Μονομερής αίτηση ημερ. 7.10.21)

Εκ συμφώνου εκδίδεται απόφαση υπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγομένης 1 ως η παράγραφος 8 (Α) (Ι) γραμμές 1, 2, 3, 4, 5 και 6 μέχρι το σημείο που αναφέρεται «έτους».  Τα υπόλοιπα που αναφέρονται «πλέον έξοδα» ως αναλύονται, να διαγραφούν, πλέον τα έξοδα ως θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Τα υπόλοιπα αιτητικά των Εναγόντων επιφυλάσσονται και οι Ενάγοντες θα έχουν δικαίωμα να τα διεκδικήσουν σε μεταγενέστερο στάδιο που κρίνουν κατάλληλο.

 

Αρ. Αγωγής 1025/19

Άδεια δίδεται.  Η αίτηση ημερ. 26.8.21 απορρίπτεται με έξοδα υπέρ των Εναγόντων και εναντίον της Εναγομένης, ως αυτά θα υπολογισθούν από τον Πρωτοκολλητή, θα εγκριθούν από το Δικαστήριο και θα είναι πληρωτέα στο τέλος.