SIGNUP
  LOGIN

Οι πιο κάτω υποθέσεις τυγχάνουν χειρισμού ως ακολούθως χωρίς τη φυσική παρουσία των συνηγόρων των διαδίκων σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί της ηλεκτρονικής δικαιοσύνης (ηλεκτρονική επικοινωνία) διαδικαστικού κανονισμού του 2021:

 

ΑΡ. ΑΓΩΓΗΣ / ΑΙΤΗΣΗΣ

ΗΜΕΡ.ΟΡΙΣΜΟΥ/ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Αγωγή αρ. 3568/15

Το αίτημα εγκρίνεται. Η αγωγή επαναορίζεται για ακρόαση στις 30/5/22 και ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία και σε καμία περίπτωση εναντίον των εναγομένων.

Αγωγή αρ. 1164/18

Το αίτημα εγκρίνεται. Η αγωγή επαναορίζεται για ακρόαση στις 22/6/22 και ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία και σε καμία περίπτωση εναντίον του εναγόμενου.

Αγωγή αρ. 1265/20

Εκδίδεται διάταγμα αποκάλυψης και επιθεώρησης εγγράφων εκατέρωθεν. Η Ε/Δ αποκάλυψης να καταχωριστεί εντός 30 ημερών από 21/12/21 και η επιθεώρηση να λάβει χώρα εντός 30 ημερών από την αποκάλυψη τους.

 

Hυπόθεση ορίζεται για έκδοση οδηγιών ως προς τη μαρτυρία που θα προσαχθεί από κάθε διάδικο στις 7/2/22 και ώρα 9:00 π.μ.

Έξοδα στην πορεία.

Αγωγή αρ. 853/20

Αίτηση ημερ. 2/7/20: Ορίζεται για οδηγίες 3/2/22 και ώρα 9:00 π.μ. Ε/Υ μέχρι τότε.

 

Σημειώσεις:

 

  • Σε σχέση με τις υποθέσεις οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στον ως άνω πίνακα, αναμένεται από τους δικηγόρους να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για σκοπούς διεκπεραίωσης τους.

 

  • Τα ηλεκτρονικά μηνύματα να προωθούνται στη Στενογράφο του Δικαστηρίου κα Ελλάδα Δημοσθένους (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και να κοινοποιούνται (cc) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.