SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 09.02.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

355/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Έχουν κοινο-ποιηθεί e-mailκαι από τις δύο πλευρές με τα οποία ζητείται η αναβολή της ακρόασης για τον λόγο ότι γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις για ενδεχόμενη διευθέτηση της. Ο συγκεκριμένος λόγος έχει τεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου ως δικαιολογία για αναβολή της ακρόασης επαν-ειλημμένως. Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι να είναι έτοιμοι για την ακρόαση της υπόθεσης.

199/21

Η υπόθεση έχει οριστεί για οδηγίες για σκοπούς συζήτησης με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση προτού αυτή προχωρήσει σε ακρόαση. Ως εκ τούτου, η φυσική παρουσία των συνηγόρων είναι αναγκαία.

268/21

Ζητείται από τους συνηγόρους άδεια όπως αποσυρθούν από την εκπροσώπηση τους για τους λόγους που αναφέρονται σε επισυνημμένη επιστολή την οποία απέστειλαν στο Δικαστήριο και την οποία έχουν κοινοποιήσει στους πελάτες τους, χωρίς να υπάρχει παραλαβή. Γι’ αυτόν τον σκοπό απαιτείται όπως οι συνήγοροι είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy