SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 08.06.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

973/16

Επειδή πρόκειται για υπόθεση του πλεονασμού που θεωρείται παλαιά, οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

240/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για να δηλώσουν οι συνήγοροι τα σημεία αντεξέτασης. Πρόκειται για υπόθεση ταχείας διεκπεραίωσης.

2/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

Συν.281/19 & 282/19

Οι υποθέσεις είναι ορισμένες για ακρόαση. Υπάρχει αίτημα αναβολής από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση. Πρόκειται για υποθέσεις του Ταμείου Πλεονασμού, οι οποίες θεω-ρούνται παλαιές. Θα μπορούσε να αρχίσει η ακρόαση τους. Ενόψει του αιτήματος ωστόσο, η υπόθεση αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 3.10.2022, η ώρα 9.30π.μ.

366/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Υπάρχει αίτημα αναβολής. Δεν υπάρχει ένσταση ούτε προκύπτει θέμα εξόδων. Η υπόθεση αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 21.10.2022, η ώρα 9.30π.μ.

397/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Υπάρχει συμμόρ-φωση με τη Δ30. Οι συνήγοροι αιτούνται όπως οριστεί για ακρόαση. Ωστόσο, το Δικαστήριο θα ήθελε όπως οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο, αν είναι δυνατό μαζί με τους πελάτες τους με απώτερο σκοπό την εξώδικη διευθέτηση ή τον περιορισμό των επίδικων θεμάτων. Ως εκ τούτου, η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 5.7.2022, η ώρα 9.00π.μ.

381/21

Έχουν δοθεί επανειλημμένως οδηγίες για αποκάλυψη εγγράφων. Δεν υπάρχει συμμόρφωση. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

i2/22

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy