SIGNUP
  LOGIN

Ενόψει των αυξημένων αριθμών κρουσμάτων κορωνοϊού, προς το σκοπό αποφυγής της φυσικής παρουσίας ενώπιον του Δικαστηρίου κατά το δυνατό, ειδοποιούνται οι κύριοι συνήγοροι, οι οποίοι έχουν εμφανίσεις ενώπιον του Δικαστηρίου (εκτός από ακροάσεις σε ενδιάμεσες ή κυρίως Αιτήσεις), όπως δυνατό να επικοινωνούν με το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πιο κάτω διεύθυνση:

 

                   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

          Στο ηλεκτρονικό μήνυμα να καταγράφεται οποιοδήποτε αίτημα έχουν οι συνήγοροι και σε περίπτωση κατά την οποία εμφανίζονται και οι δύο πλευρές, δέον όπως αποσταλούν μηνύματα και από τους δύο συνηγόρους. Στις περιπτώσεις που είναι ορισμένες ενώπιον του Δικαστηρίου, είτε Κλήσεις για Οδηγίες, είτε ενδιάμεσες αιτήσεις, σε οποιοδήποτε στάδιο εκτός από ακρόαση, το Δικαστήριο θα δίδει οδηγίες και θα αποστέλλονται στους συνηγόρους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 

       Τηλ. Επικοινωνίας:   22 865511  κα Μαρία Χριστοδούλου (Γραμματέας)

                                         22 865543   κα Άντρη Σιακαλλή (Πρωτοκολλητής)

   22 865624  κα Σκεύη Αριστοδήμου (Πρωτοκολλητείο)

                                         22 865619  κα Λένια Παπαζαχαρίου (Στενογράφο