SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 01.12.2020 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

297/15            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Τέθηκαν ενώπιον μας e-mailγια αναβολή της υπόθεσης.  Το Δικαστήριο έχει μιλήσει με τον συνήγορο των Καθ’ ων η Αίτηση.  Θα δώσει ημερομηνία, αλλά θα αναμένει από τους συνηγόρους να εμφανισθούν στο Δικαστήριο για να δοθεί η νέα ημερομηνία, η οποία θα είναι πολύ σύντομη.

7/17                Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Για τον περαιτέρω προ-γραμματισμό της υπόθεσης αναμένεται η ενημέρωση του Δικαστηρίου μέσω e-mail, ή εμφάνιση των συνηγόρων στο Δικαστήριο.

460/17            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με παλαιότερες ακροάσεις τις οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί.  Ως εκ τούτου, η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 25.5.2021, η ώρα 9.30 π.μ., εκτός εάν οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για συζήτηση της υπόθεσης, ή για οποιανδήποτε άλλη εξέλιξη.  Για κάθε περίπτωση, μπορούν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

248/18            Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με παλαιότερες ακροάσεις τις οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί.  Ως εκ τούτου, η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 3.6.2021, η ώρα 9.30 π.μ., εκτός εάν οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για συζήτηση της υπόθεσης, ή για οποιανδήποτε άλλη εξέλιξη.  Για κάθε περίπτωση, μπορούν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

29/19              Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με παλαιότερες ακροάσεις τις οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί.  Ως εκ τούτου, η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 10.6.2021, η ώρα 9.30 π.μ., εκτός εάν οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για συζήτηση της υπόθεσης, ή για οποιανδήποτε άλλη εξέλιξη.  Για κάθε περίπτωση, μπορούν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

224/20            Στην παρούσα υπόθεση είχαν δοθεί οδηγίες για αποκάλυψη, επιθεώρηση και ανταλλαγή εγγράφων.  Υπάρχει συμμόρφωση από πλευράς της Αιτήτριας.  Δεν υπάρχει συμμόρφωση από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση.  Παρατείνεται ο χρόνος μέχρι τις 8.1.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 12.1.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

283/20            Είχαν δοθεί οδηγίες για αποκάλυψη, επιθεώρηση και ανταλλαγή εγγράφων.  Δεν υπάρχει καμία συμμόρφωση.  Παρατείνεται ο χρόνος μέχρι τις 8.1.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 12.1.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

295/20            Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Ζητήθηκε από τους συνηγόρους όπως ενημερώσουν το Δικαστήριο κατά πόσο θα ακολουθήσουν ταχεία διαδικασία.  Αναμένεται η θέση και των δύο συνηγόρων.  Ως εκ τούτου, παραμένει για οδηγίες παρουσία των συνηγόρων, εκτός εάν ενημερωθεί το Δικαστήριο μέσω e-mail.

 

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy