SIGNUP
  LOGIN

 

Προγραμματισμένη απουσία: 12.10.2022 (εκπαίδευση για νέους ΚΠΔ)

 

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 209/2009

Διαχειριστής: παρών

Κατά την προηγούμενη εμφάνιση, αναφέρθηκε πως ήταν ζήτημα 1 ½ μηνός να καταχωριστούν οι τελικοί λογαριασμοί, γιατί δεν υπήρχαν σοβαρές εκκρεμότητες. Οι τελικοί λογαριασμοί, όπως αναφέρεται, είναι έτοιμοι, έμεινε να γίνει η μεταβίβαση στους κληρονόμους. Υπάρχει, όμως, ανήλικος κληρονόμος, τα στοιχεία του οποίου δεν είναι γνωστά, αλλά ο διαχειριστής προβαίνει σε ενέργειες για να μπορέσει να γίνει η μεταβίβαση υπό τις περιστάσεις, και έπειτα να καταχωριστούν οι τελικοί λογαριασμοί. Η διαχείριση ορίζεται εκ νέου για έλεγχο τη 19.12.2022 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως, εάν καταχωριστούν, η υπόθεση να μείνουν εκτός πινακίου, και εάν δεν είναι εφικτό να καταχωριστούν, να καταχωριστούν τουλάχιστον νέοι ενδιάμεσοι, στους οποίους να αναφέρονται με λεπτομέρεια οι ενέργειες διαχείρισης που γίνονται. Σε τέτοια περίπτωση, θα εκδοθούν κλήσεις που τυχόν χρειάζονται, για να διαπιστωθούν από το Δικαστήριο οι λόγοι για τους οποίους δεν περατώνεται η διαχείριση. Ο διαχειριστής να είναι παρών.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 238/2010

Για τη διαχείριση: Χρ. Παναγιώτου, Διαχειριστής: απών

Οι τελευταίοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί είχαν καταχωριστεί τον Οκτώβριο του 2020, εκκρεμούσε η διαδικασία της μεταβίβασης του ακινήτου (χωρίς ξεχωριστό τίτλο) στον κληρονόμο, θα διεξάγονταν εκχώρηση. Κατά την προηγούμενη εμφάνιση, αναφέρθηκε πως αναμένονταν το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας για τον αποβιώσαντα, για να εκδοθεί το φοροαπαλλακτικό. Ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικία από τη Γερμανία, καθότι η αποβιώσασα ήταν οικοκυρά και δεν λάμβανε σύνταξη. Τώρα είναι σε συζητήσεις με τον Φόρο, για να δουν εάν θα εκδοθεί το φοροαπαλλακτικό. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 23.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου η υπόθεση. Εάν δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να γίνεται αναφορά στις ενέργειες διαχείρισης που γίνονται. Σε τέτοια περίπτωση, θα κλητευτεί ο αρμόδιος λειτουργός του Φόρου, να ενημερώσει το Δικαστήριο. Ο διαχειριστής να είναι παρών, αν το ζητήσει το Δικαστήριο εκείνη την ημέρα.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 9/2011

Για τη διαχείριση: Εβ. Πουλλά, Διαχειρίστριες: απούσες

Γίνονταν προσπάθειες πώλησης ενός εκ των ακινήτων. Ακόμα δεν κατέστη εφικτό να γίνει η πώληση. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 23.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Εάν δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να γίνεται αναφορά στις ενέργειες διαχείρισης που γίνονται. Οι διαχειρίστριες να είναι παρούσες.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1427/2015

Για Ενάγουσα: Μ. Α. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Χριστοφόρου Κ. για Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ, παρόντες: Ενάγουσα, Ν. Γερμανός, Γ. Αργυρού

Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 14.12.2022 ώρα 10:30. Οι εκτιμητές να είναι παρόντες. Έξοδα στην πορεία. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα, να δηλωθούν πριν την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 68/2016

Διαχειριστής: παρών

Έγιναν κάποιες πληρωμές, αλλά εκκρεμούν ακόμα διάφορα ζητήματα με τα μερίδια. Επίκειται και μεταβίβαση του ενός εκ των ακινήτων. Επειδή ο διαχειριστής ισχυρίζεται σημαντική πρόοδο, αυτή θα πρέπει να αποτυπωθεί σε λογαριασμούς της περιουσίας. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 23.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Εάν δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να γίνεται αναφορά στις ενέργειες διαχείρισης που γίνονται. Ο διαχειριστής να είναι παρών.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 228/2016

Για Ενάγουσα: Χαραλάμπους Κ. για ConstantinosKalavasLLC, για Εναγόμενους: Σ. Δίγκα για Αθανάσιος Φ. Στυλιανού ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 02.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1039/2016

Για Αιτητή: Παπαντωνίου Α. για Η.Μ. Ηλιάδης

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 09.02.2022

Η αίτηση ορίζεται για επίδοση την 02.12.2022 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 278/2018

Για Ενάγουσα: Σκορδής & Στεφάνου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Δημητράκης Σαββίδης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση. Η αναφορά του συνηγόρου της Ενάγουσας ότι ο συγκεκριμένος διαχειριστής έπαυσε να ενεργεί για την Ενάγουσα, δεν επαρκεί. Η εκπροσώπηση στο Δικαστήριο είναι της Ενάγουσας. Εάν δεν εκπροσωπηθεί κανονικά σήμερα, σε περίπτωση που δοθεί άδεια, θα κινδυνεύει η υπόθεσή της.Για την απόσυρση των δικηγόρων της Ενάγουσας (δια του διαχειριστή), να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία ενημέρωσής της, και να προσκομιστούν τα σχετικά στοιχεία ή να καταχωριστεί ειδοποίηση αλλαγής δικηγόρων, οπότε δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες & Προγραμματισμό 02.12.2022 ώρα 08:30, ενέργειες σε σχέση με την εκπροσώπηση της Ενάγουσας, να γίνουν μέχρι τότε. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Εναγόμενων.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1368/2018

Για Ενάγοντα/Αιτητή: MichaelKyprianou& CoLLC

Αίτηση ημερομηνίας 29.07.2022 για ανανέωση κλητηρίου ν. 1, 2

Ο χρόνος καταχώρισης της αίτησης για ανανέωση και της ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος για σκοπούς επίδοσής του στον Εναγόμενους 1 και 2 επεκτείνεται μέχρι και σήμερα. Εκδίδεται διάταγμα ανανέωσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής για σκοπούς επίδοσης στους Εναγόμενους 1 και 2, για χρονική περίοδο 6 μηνών από σήμερα.

Αίτηση ημερομηνίας 29.07.2022 για απόφαση v. 3 λόγω παράλειψης καταχώρισης εμφάνισης

Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 21.10.2022 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 267/2019

Για διαχείριση: Σ. Δίγκα, Διαχειριστής: απών

Αναμένεται ενημέρωση για την πορεία της αίτησης, σχετικά με τα ακίνητα στις μη ελεγχόμενες περιοχές. Έχουν εκδοθεί οι τίτλοι και αναμένεται η καταχώριση των τελικών λογαριασμών. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 02.12.2022 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Εάν δεν είναι εφικτό να καταχωριστούν, για οποιονδήποτε λόγο, να κατατεθούν νέοι ενδιάμεσοι, στους οποίους να αναφέρονται οι εξελίξεις σε σχέση με τη διαχείριση της περιουσίας. Ο διαχειριστής να είναι παρών, εάν τον χρειαστεί το Δικαστήριο εκείνη την ημέρα.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 47/2020

Για Απαιτήτρια: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Αποζημιούσα Αρχή: Σ. Κύρου για ΓΕ

Η υπόθεση ορίζεται για Ακρόαση την 27.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν υπάρχει επείγον λόγος για την ακρόαση, με σκοπό τον καθορισμό της αποζημίωσης, να ειδοποιηθεί το Δικαστήριο, να προγραμματίσει ανάλογα. Στο μεταξύ, ας μιλήσουν μεταξύ τους οι εκτιμητές.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 398/2020

Για Ενάγουσα: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μ. Πιερή

Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 23.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 987/2020

Για Ενάγουσα: AristiKorakidou-MakridouLLC, για Εναγόμενους: Μυλωνάς & Αποστολίδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 22.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1089/2020

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Γ. Παπασσάβα – καμία εμφάνιση, για Εναγόμενη/Καθ’ ης η αίτηση – καμία εμφάνιση: Σιαηλής & Σιαηλής ΔΕΠΕ – καμία εμφάνιση

Αίτηση ημερομηνίας 31.01.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η ώρα είναι 13:08. Δεν υπάρχει εμφάνιση/επικοινωνία, δεν προσκομίστηκε ένορκη δήλωση επίδοσης της αίτησης, δόθηκαν ήδη προηγούμενες ημερομηνίες για επίδοση. Το Δικαστήριο θα προχωρήσει με την απόρριψη της αίτησης, λόγω παράλειψης προώθησής της.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 680/2021

Για Ενάγουσα: Κ. Χριστοφόρου, για Εναγόμενο: Γ.Χ. Σιαηλής

Στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν εντοπίζεται ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων της Ενάγουσας. Να καταχωριστεί εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) η Ενάγουσα, εντός 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας. (β) Ακολούθως, ο Εναγόμενος να καταχωρίσει, εάν θα προσκομίσει μαρτυρία, τον δικό του ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 02.12.2022 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία (σημ.: λόγω της φύσης της υπόθεσης). Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης, να εμφανιστούν.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 797/2021

Για Ενάγουσα: MichaelKyprianou& CoLLC, για Εναγόμενη: L. ZambartasLLC

Η αγωγή είναι ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες της Ενάγουσας. Δίδονται οδηγίες: (α) η Ενάγουσα, εντός 30 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσει ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων (και αντίγραφα των εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά), καθώς και ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας. (β) Ακολούθως, η Εναγόμενη να καταχωρίσει την δική της ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων (και αντίγραφα των εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δοθούν στην άλλη πλευρά) και τον δικό της ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 02.12.2022 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία. Τυχόν άλλα προδικαστικά αιτήματα, να προωθηθούν ως τότε. Εάν η Εναγόμενη θέλει να προβάλει προδικαστικά αιτήματα σε σχέση με την απαίτηση της Ενάγουσας που είναι ενώπιον του Δικαστηρίου, να το πράξει δια Παραρτήματος Τύπου 25, μέχρι την επόμενη δικάσιμο, αλλά εάν έχει ανταπαίτηση και θέλει να αιτηθεί επέκταση του χρόνου καταχώρισης κλήσης για οδηγίες για την ανταπαίτηση, θα πρέπει να υποβάλει αίτηση, στην οποία να εξηγεί και τους λόγους, πάνω στους οποίους θα πρέπει να ασκηθεί η διακριτική ευχέρεια. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 908/2021

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Α. Ζύμπηλος για Μιχαλάκη, Πιτσιλλίδου & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση παρακοής ημερομηνίας 15.03.2022

Η αίτηση ορίζεται ξανά για επίδοση την 02.12.2022 ώρα 08:30 (σημ.: εάν επιδοθεί η αίτηση, να υπάρξει εμφάνιση με φυσική παρουσία, λόγω της φύσης της αίτησης).

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1309/2021

Για Εναγόμενη 1/Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 06.04.2022 για απόρριψη λόγω παράλειψης προώθησης

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον της Ενάγουσας όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 58/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ν. Νικήτα

Αίτηση ημερομηνίας 20.07.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης των Εναγόμενων επεκτείνεται μέχρι και την 24.10.2022. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 02.12.2022 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η Έκθεση Υπεράσπισης των Εναγόμενων. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 317/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 11.08.2022 για υποκατάστατη επίδοση

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι μπορεί να επιτραπεί η υποκατάστατη επίδοση του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής, υπό τις περιστάσεις. Η επίδοση μέσω FacebookMessagerδεν θεωρώ ότι μπορεί να ιδωθεί ως επίδοση εκτός δικαιοδοσίας με την έννοια της συγκεκριμένης θεσμοθέτησης, για να απαιτείται και άδεια για επίδοση εκτός δικαιοδοσίας, αν και είναι κατανοητοί οι λόγοι που ζητήθηκε και τέτοια άδεια παράλληλα, στο σημείο Α της αίτησης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Εναγόμενοι βρίσκονται εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας, ασχέτως εάν η επίδοση σε αυτούς θα γίνει με ηλεκτρονικόή διαδικτυακόμέσο. Το διαδίκτυο δεν είναι ένα διαφορετικό κράτος ή τόπος που προσδιορίζεται χωρικά από τον τόπο εγκατάστασης της εκάστοτε πλατφόρμας, ώστε να θεωρείται πως ο χρήστης βρίσκεται κάπου εκτός δικαιοδοσίας. Το αιτητικό υπό το σημείο Α της αίτησης απορρίπτεται. Εκδίδονται διατάγματαως οι παράγραφοι Β και Γ της αίτησης. Ο χρόνος εμφάνισης των Εναγόμενων 1 και 2 στην αγωγή καθορίζεται στις 30 ημέρες από τη διενέργεια της επίδοσης με τον καθορισμένο τρόπο. Σε περίπτωση παράλειψης εμφάνισης των Εναγόμενων 1 και 2 στην αγωγή, οποιαδήποτε μεταγενέστερη αίτηση, ειδοποίηση ή έγγραφο στην αγωγή χρήζει επίδοσης στους Εναγόμενους 1 ή και 2, θα θεωρείται πως έχει δεόντως επιδοθεί σε αυτούς, εάν επιδοθεί σύμφωνα με το παρόν διάταγμα ή, εάν αυτό δεν είναι εφικτό, εάν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για περίοδο 5 συνεχών ημερών. Τα έξοδα επιφυλάσσονται, να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2.

 

 

  1. Πρώτες εμφανίσεις: Διεξάγονται όπου είναι εφικτό χωρίς φυσική παρουσία, με χρήση του διαδικαστικού κανονισμού για την ηλεκτρονική επικοινωνία, εκτός εάν ζητηθεί ή χρειάζεται διαφορετικά.
  2. Ακροάσεις:Η φυσική παρουσία είναι υποχρεωτική στις υποθέσεις του 2014 και του 2015 και σε όσες ζητηθεί, εκτός εάν το Δικαστήριο ειδοποιήσει διαφορετικά. Οι δικηγόροι που εμφανίζονται για Ακρόαση θα πρέπει να είναι σε θέση να συζητούν τα επίδικα θέματα και να προβαίνουν σε χειρισμούς για την παρουσίαση μαρτυρίας όταν ζητηθεί

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1059/2014

Τραπεζικό χρέος

05.10.2022

11.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1427/2014

Συμβατική διαφορά

26.09.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1479/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1658/2014

Μικρό χρέος

29.09.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2128/2014

Αμέλεια/παράβαση καθ.

26.09.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2758/2014

Υπόλοιπο αμοιβής εργολάβου

03.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2799/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2887/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

26.09.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 3039/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 9/2015

ΧΧΧ

26.09.2022

Θα δηλωθεί

  1.  

Αγωγή 68/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί