SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΝΑΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ Κ. ΚΟΥΝΙΔΟΥ, Α.Ε.Δ

Ημερομηνίας 23.5.2023

Αγωγή αρ. 483/16

Λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των συνεχιζόμενων ακροάσεων η ακρόαση των οποίων θα πρέπει να ολοκληρωθεί, το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την 30.6.23 και την αλλαγή της δικαιοδοσίας από 1.7.23 καθώς και όλων των άλλων διαδικασιών που εκκρεμούν (προσωρινά διατάγματα, αιτήσεων που αφορούν ορισμένους πλειστηριασμούς κ.α.) δεν παρέχεται χρόνος στο Δικαστήριο για να αρχίσει την ακρόαση της παρούσας υπόθεσης.

Η ακρόαση της αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 27.9.23 και ώρα 10:30.

Mε βάση το νέο διαδικαστικό κανονισμό ημερ. 25.11.2022, οι διάδικοι, για σκοπούς κατάρτισης από το Δικαστήριο του καταλόγου μαρτύρων της κάθε πλευράς εντός 45 ημερών από σήμερα να καταθέσουν στο Πρωτοκολλητείο τον κατάλογο των μαρτύρων τους μαζί με σύνοψη της μαρτυρίας τους.

Κατά τα λοιπά η ακρόαση της αγωγής θα διεξαχθεί δυνάμει των νέων Διαδικαστικών Κανονισμών (35 και 36 του 2022) ενώ η δέσμη εγγράφων να καταχωρηθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Οι ενάγοντες τρεις ημέρες πριν την ακρόαση της αγωγής να παραδώσουν τις γραπτές δηλώσεις του/των μάρτυρα/μαρτύρων τους στους συνηγόρους των Εναγομένων 2.

Το Δικαστήριο σε κάθε περίπτωση απαιτεί φυσική παρουσία.

Τα έξοδα στην πορεία.

Aγωγή αρ. 143/17

Aφού έλαβα υπόψη μου το περιεχόμενο των emails των συνηγόρων των διαδίκων και την πορεία της υπόθεσης 1087/15 στην οποία καταχωρήθηκε αίτηση συνένωσης με την παρούσα, η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 27.6.23 και ώρα 09:00. Χωρίς έξοδα.

Aγωγή αρ. 903/21 (αίτηση ημερ. 9.5.23)

Αφού ανάγνωσα την αίτηση και την ένορκη δήλωση η οποία τη συνοδεύει, η αίτηση εγκρίνεται.

Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Α της αίτησης με τη διαφοροποίηση, να διαγραφεί στο τέλος (τρίτη από το τέλος γραμμή) η φράση «και/ή σε οποιαδήποτε γνωστή στην Ενάγουσα, διεύθυνση της Εναγόμενης 2».

Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Β της αίτησης με τη διαφοροποίηση, να διαγραφεί στο τέλος (τρίτη από το τέλος γραμμή) η φράση «και/ή σε οποιαδήποτε γνωστή στην Ενάγουσα, διεύθυνση της Εναγόμενης 2».

Περαιτέρω εκδίδεται διάταγμα με το οποίο η Εναγόμενη δύναται να καταχωρήσει εμφάνιση εντός 45 ημερών από την επίτευξη της επίδοσης ως ανωτέρω επιτράπηκε.

Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Ε της αίτησης με την προσθήκη στο τέλος της παραγράφου της φράσης «εκτός εάν το Δικαστήριο διατάξει διαφορετικά».

Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν την πορεία της αγωγής.

ΕΠΑΝΑΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ 24.5.2023

Αγωγή αρ. 1093/18

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι εκκρεμούν παλαιότερες της παρούσας υποθέσεις ορισμένες σήμερα για ακρόαση, δεν παρέχεται χρόνος στο Δικαστήριο για να αρχίσει την ακρόαση της παρούσας υπόθεσης και συνεπώς η ακρόαση της αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 2.11.23 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

Αγωγή αρ. 882/20

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι εκκρεμούν παλαιότερες της παρούσας υποθέσεις ορισμένες σήμερα για ακρόαση, δεν παρέχεται χρόνος στο Δικαστήριο για να αρχίσει την ακρόαση της παρούσας υπόθεσης και συνεπώς η ακρόαση της αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 4.12.23 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

Αγωγή αρ. 903/19

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι εκκρεμούν παλαιότερες της παρούσας υποθέσεις ορισμένες σήμερα για ακρόαση, δεν παρέχεται χρόνος στο Δικαστήριο για να αρχίσει την ακρόαση της παρούσας υπόθεσης και συνεπώς η ακρόαση της αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 1.12.23 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

Αγωγή αρ. 901/20

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι εκκρεμούν παλαιότερες της παρούσας υποθέσεις ορισμένες σήμερα για ακρόαση, δεν παρέχεται χρόνος στο Δικαστήριο για να αρχίσει την ακρόαση της παρούσας υπόθεσης και συνεπώς η ακρόαση της αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 1.12.23 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

Συνενωμένες αγωγές αρ. 53/21 και 724/16

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι εκκρεμούν παλαιότερες της παρούσας υποθέσεις ορισμένες σήμερα για ακρόαση, δεν παρέχεται χρόνος στο Δικαστήριο για να αρχίσει την ακρόαση της παρούσας υπόθεσης και συνεπώς η ακρόαση της αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 1.11.23 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Κ. ΚΟΥΝΙΔΟΥ Α.Ε.Δ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΤΩΝ 2016 – 2018

Από τις 5/12/2022 δεν θα ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωση του Δικαστηρίου αναφορικά με τις υποθέσεις των πιο πάνω ετών.

Οι υποθέσεις των πιο πάνω ετών αλλά και όλων των προηγούμενων, θα διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τους νέους Διαδικαστικούς Κανονισμούς – Οι Περί της Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων (Ειδικοί) Διαδικαστικοί Κανονισμοί του 2022 και συνεπώς κατά την ημερομηνία που είναι ορισμένες για ακρόαση απαιτείται φυσική παρουσία.