SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΕΙΓΟΝ

Με αναφορά το ηλ. μύνημα που σας στάλθηκε στις 9 Μαρτίου 2021, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα τη χρήση XML αρχείου για την υποβολή πληροφοριών βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας DAC6, πληροφορείστε ότι αυτό ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Η ακύρωση οφείλεται στο μεγάλο αριθμό συμμετοχών που αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα διαδύνδεσης και δυσχέρειας στη διαχείριση των ερωτήσεων.  Επιπλέον ο περιορισμένος αριθμός θέσεων ανα διαδικτυακή σύνδεση σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, ενδεχομένως να μην επιτρέψει την παρακολούθηση του σεμιναρίου από όλους τους ενδιαφερόμενους Ενδιάμεσους/Φορολογούμενους.

Με σκοπό την πρόσβαση από όλους τους ενδιαφερόμενους Ενδιάμεσους και Φορολογούμενους στο εν λόγω σεμίναριο, προγραμματίζεται η καταγραφή (εικόνα και ήχος) του σεμιναρίου και η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φορολογίας όπου θα παραμείνει διαθέσιμο. Η ανάρτηση του σεμίναρίου αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας που ξεκινά 22 Μαρτίου 2021.

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις αναφορικά με τη χρήση XML αρχείου για την υποβολή πληροφοριών βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας DAC6, μπορούν να υποβάλλονται μέσω ηλ. μηνύματος στην ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.