SIGNUP
  LOGIN

Ο ΠΔΣ καταδικάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τα βίαια επεισόδια, τις ακρότητες, τους βανδαλισμούς και τους τραμπουκισμούς που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ». Η βία εναντίον ΜΜΕ και δημοσιογράφων, όπως και αν αυτή εκδηλώνεται, αποτελεί επίθεση εναντίον της ελευθεροτυπίας. Προσβάλλει και τραυματίζει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας προς τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» καθώς και προς τα μέλη της Αστυνομικής Δύναμης που έχουν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. 

Το δικαίωμα του πολίτη στη διαδήλωση και τη διαμαρτυρία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να οδηγεί σε παραβίαση και κατάλυση των νόμων.

Οποιαδήποτε μορφή ακραίας αντίδρασης δεν αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο έκφρασης της διαφωνίας κάποιου, ιδιαιτέρως όταν αυτή στρέφεται κατά της ζωής συνανθρώπων μας.

Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να λειτουργήσουν αποφασιστικά, εφαρμόζοντας το νόμο, ώστε οι υπεύθυνοι των επεισοδίων να οδηγηθούν άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης.