SIGNUP
  LOGIN

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι νέες υποθέσεις οι οποίες καταχωρίζονται από την 1η Ιανουαρίου 2022 ηλεκτρονικά θα συνεχίσουν σε αυτή τη μορφή.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2022 όλες οι νέες υποθέσεις θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά και καμία υπόθεση δεν θα καταχωρίζεται με φυσική παρουσία δικηγόρου.

Ο ΠΔΣ σας παρέχει σχετικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του: https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/news/17553-i-justice-10

Για το αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος i-justice πατήστε ΕΔΩ.

Διευκρινίζεται ότι όλοι οι χρήστες του συστήματος θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα με τη διαδικασία εγγραφής και ταυτοποίησης μέσω της Υπηρεσίας CY Login της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη»:https://eservices.cyprus.gov.cy/EL/Pages/Home.aspx (στις περιπτώσεις όπου αυτό δεν έχει ήδη γίνει). Αυτό ισχύει για όλους τους πιθανούς χρήστες του συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού και γραφειακού προσωπικού του κάθε γραφείου που θα χειρίζεται τους ηλεκτρονικούς φακέλους των υποθέσεων.

Παρακαλούμε όπως αξιοποιήσετε το χρονικό διάστημα μέχρι την πλήρη εφαρμογή του συστήματος ούτως ώστε να επιλύσετε απορίες που τυχόν να προκύπτουν κατά τη χρήση του.

Για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του ΠΔΣ: https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/