SIGNUP
  LOGIN

Για σκοπούς ανανέωσης της άδειας παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε την πιο κάτω διαδικασία:

 

  1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

 

Αντίγραφο του συμβολαίου στο οποίο θα αναγράφετε ο αριθμός ασφαλίστρου και ημερομηνία έναρξης και λήξης του συμβολαίου για το έτος 2020.

*Επισύρεται η προσοχή σας στο θέμα επαγγελματικής ασφάλισης ευθύνης και στην υποχρέωση σας για ασφαλιστική κάλυψη αφού σύμφωνα με το Μέρος ΙΙΙ, άρθρο 8 των περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Κανονισμών 2015, καμία άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Συμβούλου Αφερεγγυότητας δεν θα ανανεώνεται αν ο Σύμβουλος Αφερεγγυότητας δεν διατηρεί σε ισχύ ασφαλιστική σύμβαση με αδειούχο ασφαλιστική εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου (στ) του εδαφίου (1) του άρθρου 14 του περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Νόμου του 2015.

 

  1. Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται είτε με επιταγές είτε με μετρητά το ποσό των 170 Ευρώ).  Οι Επιταγές για το πιο πάνω ποσό να εκδίδονται στο όνομα του «Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου» ή μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου στο https://www.cyprusbar.org/Insolvency.aspx  και ακολουθήστε τις οδηγίες.

 

  1. Καταληκτική ημερομηνία ανανέωσης της άδειας του ΣΑ για το έτος 2020 είναι η 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ημέρα Παρασκευή .Η ανανέωση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Συμβούλου Αφερεγγυότητας να γίνει ένα (1) μήνα πριν τη λήξη της υφιστάμενης άδειας που βρίσκεται σε ισχύ.

 

  1. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ανανέωσης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Συμβούλου Αφερεγγυότητας, ως ισχύουν ανωτέρω θα πραγματοποιείται διαγραφή του Συμβούλου Αφερεγγυότητας από το Μητρώο.

 

Το Γραφείο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου θα είναι ανοικτό καθημερινά (Φλωρίνης 11, γρ.101, 1οςορ. “CityForum”)

Δευτέρα,  Πέμπτη,  Παρασκευή: 08.00 – 15.00

Τρίτη, Τετάρτη: 08.00 – 16.00

 

Για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο  τηλ. 22873300 η στo                                e-mails  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.