SIGNUP
  LOGIN

 

ΘΕΜΑ 1: ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα Έντυπα Καταγραφής Εργασιών εκάστου μήνα και μόνο θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά στην καινούρια ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.από τον δικηγόρο καθοδηγητή σας.

Έντυπα τα οποία θα αποστέλλονται στην παλιά ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

 

ΘΕΜΑ 2: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Οι Ασκούμενοι Δικηγόροι έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων που οργανώνονται από το Νομικό Συμβούλιο, για την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις.

Καθότι οι επιτόπιοι έλεγχοι πραγματοποιούνται και τις απογευματινές ώρες, οι Ασκούμενοι Δικηγόροι έχουν την υποχρέωση να επιστρέψουν στο γραφείο τους σε περίπτωση ακύρωσης μαθήματος.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το οποίο σας αποστέλλονται οι ενημερώσεις για τα μαθήματα, είτε για ακύρωση είτε για αναπλήρωση είναι το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο να μην λαμβάνετε υπόψιν.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟN ΟΔΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΑΣ.

 

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ