SIGNUP
  LOGIN

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΔΣ παρέθεσαν χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 γεύμα προς τιμήν της Προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Περσεφόνης Παναγή ενόψει της αφυπηρέτησής της από το ύψιστο δικαστικό αξίωμα.

Παρόντες στο γεύμα ήταν ο Πρόεδρος του ΠΔΣ δρ Χρίστος Κληρίδης και μέλη του ΔΣ, Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η Επίτροπος Νομοθεσίας κ. Λουίζα Ζαννέτου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Δικηγόρων, Σχέσεων Δικηγόρων – Δικαστών και Παραπόνων κατά της Διοίκησης του ΠΔΣ κ. Κρις Τριανταφυλλίδης και η Εκτελεστική Διευθύντρια του ΠΔΣ κα Κούλια Βάκη.

Ο δρ Κληρίδης στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε την κα Παναγή για το μακρόχρονο δικαστικό και δικαστηριακό έργο της. Στη δικαστική της σταδιοδρομία, επεσήμανε, διακρινόταν για τη γνώση, την ακεραιότητα και την αντικειμενικότητά της. «Είναι γενική η διαπίστωση στον δικηγορικό κόσμο ότι η κ. Παναγή ήταν πραγματικά μια δίκαιη δικαστής. Πάντοτε οι αποφάσεις της ήταν επαρκώς αιτιολογημένες. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει το έργο της γιατί έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στον τόπο και είμαι σίγουρος από τη νέα έπαλξή της, θα αφήσει και πάλι το δικό της χαρακτηριστικό στίγμα», ανέφερε.

Ο δρ Κληρίδης εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του δικηγορικού κόσμου, επέδωσε αναμνηστικό ενθύμιο στην κ. Παναγή με τις ευχές για καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο στο νέο στάδιο της ζωής της.