SIGNUP
  LOGIN

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει η Νομική Σχολήτου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στους πιο κάτω τομείς:     

Όλα τα προγράμματα διδάσκονται στην ελληνική γλώσσα και έχουν συνολική διάρκεια σπουδών 18 μήνες. Κριτήρια εισαγωγής αναλυτικά ΕΔΩ

Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται σε 8,460€. Ωστόσο, για τους/τις υποψήφιους/ες που συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εισδοχής εδώγια το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2022 και καταθέσουν την προκαταβολή 500€ έναντι διδάκτρων μέχρι τις 15/08/2022, τότε κατοχυρώνεται το ποσό των 5,499€ (μειωμένα συνολικά δίδακτρα κατά 35%). 

Σπουδές «5 Αστέρων»  

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αναλυτικά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.  

  

Έναρξη Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2022: 3 Οκτωβρίου 2022.