SIGNUP
  LOGIN

Η Επιτροπή Τεχνολογίας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) σας προσκαλεί στο 5ο εκπαιδευτικό συνέδριο αφιερωμένο στη Νομική Τεχνολογία (Legal Tech) με τίτλο: «Δίκαιο & Τεχνολογία: Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη και Νομική τεχνολογία» που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 στις 16:00 με ταυτόχρονη μετάδοση στη σελίδα του ΠΔΣ στο Facebook.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Επιτροπή Τεχνολογίας του ΠΔΣ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Νομικής Τεχνολογίας (European Legal Tech Association (ELTA)) υπό την αιγίδα του ΠΔΣ. Ο Πρόεδρος του ΠΔΣ, δρ Χρίστος Κληρίδης θα προλογίσει το συνέδριο και, κατόπιν, θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι επίτιμοι καλεσμένοι του συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ELTA, κ. Grégoire Miot, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας, και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος, ο Πρόεδρος του Τhe Council of Bars and Law Societies of Europe (CCBE), κ. Παναγιώτης Περάκης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Ηλίας Κλάππας, και η συνιδρύτρια του “Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους”, κα Αλεξία Κουντουρή.

Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από καταξιωμένους και έμπειρους ακαδημαϊκούς και δικηγόρους από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το συνέδριο θα συντονίσουν οι κα Χριστιάνα Αριστείδου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνολογίας ΠΔΣ και Πρεσβευτής της ELTA για την Κύπρο και ο κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, Πρεσβευτής της ELTA για την Ελλάδα και Διαχειριστής της Athens Legal Tech.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ