SIGNUP
  LOGIN

Σε καίρια επικαιρικά θέματα επικεντρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ΠΔΣ και της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα σε συνέχεια και της επιστολής μας με βασικό αίτημα την παραχώρηση ενδεχόμενων στοιχείων που αφορούν εποπτευόμενούς μας και εμπίπτουν στις τελευταίες κυρώσεις προκειμένου να τεθούν προς εξέταση.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Ύπατος Αρμοστής κ. Irfan Siddiq, ο κ. Patrick Coyle, Security Policy και εκ μέρους του ΠΔΣ ο Πρόεδρος, δρ Χρίστος Κληρίδης, ο Γραμματέας, κ. Νικόλας Τσαρδελλής, η Εκπρόσωπος Τύπου/Μέλος ΔΣ ΠΔΣ, κα Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου και η Εκτελεστική Διευθύντρια, κα Κούλια Βάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αντηλλάγησαν απόψεις σε σχέση με τις αγγλοαμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπου ο ΠΔΣ, ως αρμόδια εποπτική αρχή, τόνισε για ακόμη μια φορά τη σημασία της συνεργασίας με κάθε εμπλεκόμενη αρχή σε σχέση με το περιεχόμενο των κυρώσεων, προκειμένου να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες, για επιβοήθηση στην αποτελεσματική εκπλήρωση του ρόλου του.

Συζητήθηκαν, επίσης, εισηγήσεις στο πλαίσιο της ανάπτυξης και διεύρυνσης της συνεργασίας του ΠΔΣ με τη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, με τις δύο αντιπροσωπείες να επαναβεβαιώνουν τη θέλησή τους για συνέργειες και δράσεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

xxx.jpgxx.jpg