SIGNUP
  LOGIN

 Από την 1/9/2020 το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πάφου εφάρμοσε το πιλοτικό πρόγραμμα των υποθέσεων Backlog με στόχο την άμεση εκδίκαση των υποθέσεων οι οποίες εκκρεμούσαν και είχαν καταχωρισθεί μέχρι και την 31/12/2013.  

Σε συνέχεια της εφαρμογής του εν λόγω προγράμματος και προτού συνεχίσει η εφαρμογή του σε άλλη επαρχία, ο ΠΔΣ θεωρεί δέον όπως καλέσει τους Δικηγόρους και επηρεαζόμενους να στείλουν τις εμπειρίες τους γραπτώς σε σχέση με το Πιλοτικό πρόγραμμα εκδίκασης καθυστερημένων υποθέσεων Πάφου.

Ο ΠΔΣ θα προβεί στη δική του αποτίμηση στη βάση όχι μόνον των στατιστικών. Θεωρούμε σωστό για λόγους βελτίωσης αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικηγόρων, όπως αξιολογηθεί η καταγεγραμμένη εμπειρία μέχρι σήμερα καθώς και σχόλια/ παρατηρήσεις των δικηγόρων. 

Παρακαλούμε τα σχόλια/παρατηρήσεις  αποσταλούν μέχρι και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.