Για σκοπούς ανανέωσης της άδειας των ΣΑ για το έτος 2018 παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε την πιο κάτω διαδικασία:

1. ΠΛΗΡΩΜΗ :

ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ : 170 Ευρώ
Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται είτε:

1. Με επιταγές (εκδίδονται στο όνομα του «Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου)
  2. είτε με μετρητά στα Γραφεία του Π.Δ.Σ
  3. ή  Μέσω της υπηρεσίας JCC Smart επιλέγοντας την  ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου https://www.cyprusbar.org/Insolvency.aspx και ακολουθώντας την  πιο κάτω διαδικασία:
    All Insolvency Practitioners
  4. Log in to the page www.cyprusbar.org/
  5. To the top left of the page click Advocates Members and then Insolvency Practitioner.
  6. The page shows all the active insolvency practitioners

Insolvency Practitioner license renewal

1. For license renewal or a new payment search the grid using surname or name.
    1. Enter your name or surname under the column name to search.
  2. Click the payment button for your name.
  3. Under the transactions you can see the year you have to renew your license and the amount you have to pay.
  4. Click Payment.
  5. Accept the terms and conditions.
  6. Insert your card details and then click submit.
  7. If your payment was successful the invoice will be send to your email address.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ :

1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Αντίγραφο του συμβολαίου στο οποίο θα αναγράφετε ο αριθμός ασφαλίστρου και ημερομηνία έναρξης και λήξης του συμβολαίου για το έτος 2018.
 *Επισύρεται η προσοχή σας στο θέμα επαγγελματικής ασφάλισης ευθύνης και στην υποχρέωση σας για ασφαλιστική κάλυψη αφού σύμφωνα με το Μέρος ΙΙΙ, άρθρο 8 των περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Κανονισμών 2015, καμία άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Συμβούλου Αφερεγγυότητας δεν θα ανανεώνεται αν ο Σύμβουλος Αφερεγγυότητας δεν διατηρεί σε ισχύ ασφαλιστική σύμβαση με αδειούχο ασφαλιστική εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου (στ) του εδαφίου (1) του άρθρου 14 του περί Συμβούλων Αφερεγγυότητας Νόμου του 2015.

Καταληκτική ημερομηνία ανανέωσης της άδειας του ΣΑ για το έτος 2018 είναι η 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα Πέμπτη μέχρι της 3.00.μ.μ
Σε περίπτωση μη έγκαιρης ανανέωσης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Συμβούλου Αφερεγγυότητας, ως ισχύουν ανωτέρω θα πραγματοποιείται διαγραφή του Συμβούλου Αφερεγγυότητας από το Μητρώο.

Το Γραφείο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου θα είναι ανοικτό καθημερινά (Φλωρίνης 11, γρ.101, 1οςορ. “CityForum”)
Δευτέρα,  Πέμπτη,  Παρασκευή: 08.00 – 15.00
Τρίτη, Τετάρτη: 08.00 – 16.00

Για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο  τηλ. 22873300 η στο e-mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.