SIGNUP
  LOGIN

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (Π.Δ.Σ) αποφάσισε με την εξουσία που του δίνεται βάσει της Κ.Δ.Π 386/2017 ως έχει δημοσιευθεί στις 24.11.2017 στην Επίσημη Εφημερίδα Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 5050, να καθορίσει την υποχρεωτική Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Εκπαίδευση (ΣΕΕ) ως εξής:

Για την περίοδο μέχρι την 31.12.2019: παρακολούθηση 2 ωρών πιστοποιημένων προγραμμάτων και 2 ώρες παρακολούθηση μη πιστοποιημένων προγραμμάτων.

Από το έτος 1.1.2020 – 31.12.2020 και για κάθε επόμενο χρόνο: 4 ώρες πιστοποιημένα προγράμματα και 8 ώρες μη πιστοποιημένα προγράμματα.

Να σημειωθεί ότι η ΣΕΕ είναι προϋπόθεση για ανανέωσης της ετήσιας άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ προγράμματα σημαίνειτα προγράμματα τα οποία θα διοργανώνονται από:

  1. Τον Π.Δ.Σ,
  2. τους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους,
  3. οποιουσδήποτε παροχείς εκπαιδευτικών προγραμμάτων οι οποίοι μετά από αίτησή τους έχουν λάβει έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και τα οποία θα πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Δ.Σ.

 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την παρ. 7.12 (l) της Οδηγίας του Π.Δ.Σ, ο Λειτουργός Συμμόρφωσης υπόκειται σε 6 (έξι) τουλάχιστον ώρες, ετήσιας επιμόρφωσης. Νοείται ότι, με την συμπλήρωση της εκπαίδευσης των 6 (έξι) ωρών θα εκπληρώνεται και η υποχρέωση παρακολούθησης 6 ωρών μη πιστοποιημένων προγραμμάτων.

Όλοι οι πιστοποιημένοι παροχείς εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Π.Δ.Σ. www.cyprusbarassociation.org

 

Επίσης θα αναρτηθεί ημερολόγιο με τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σκοπούς εκδήλωσης ενδιαφέροντος και προκράτησης και το οποίο θα ενημερώνεται ανά τακτά διαστήματα.

 

Με την συμπλήρωση της παρακολούθησης πιστοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος θα παρέχεται πιστοποιητικό.

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ

τηλ. 22873300

Ηλεκτρ. Διεύθυνση cpt@cybar.org.cy