SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Πρόσκληση για συμμετοχή στο ideas Powered for Business
Wednesday 01 February 2023, 10:30am - 12:05pm
Hits : 2588
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Κλάδος Διανοητικής Ιδιοκτησίας, του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Διανοητικής Ιδιοκτησίας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΓΔΙΕΕ), σας προσκαλούν στην διαδικτυακή εκδήλωση:

«Ideas Powered for Business»

που θα πραγματοποιηθεί την 1 Φεβρουαρίου 2023, από τις 10.30 πμ – 12.05 μμ, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης «Ideas Powered for Business» είναι η συζήτηση θεμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας σχετικά με πρωτοβουλίες που απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) καθώς και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις. Η συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή με την εγγραφή τους στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://euipo.blumm.it/event/ar/288/cyprus-ideas-powered-for-business-23

Θα αποσταλεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το ΓΔΙΕΕ σε όσους συμμετέχοντες το ζητήσουν.

 

Η εκδήλωση αντιστοιχεί σε 1,5 μονάδες CPD για τους επαγγελματίες που θα την παρακολουθήσουν πλήρως. Παρακαλούνται οι επαγγελματίες να δηλώνουν στην ιστοσελίδα εγγραφής τον αριθμό εγγραφής τους στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ή σε άλλο οργανισμό. Παρακαλούνται επίσης οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση να συνδεθούν αναγράφοντας στην πλατφόρμα Zoom το πλήρες όνομα τους για σκοπούς ταυτοποίησης.

 Δείτε πιο κάτω και τον σύνδεσμο (link) Ανακοίνωσης του Κλάδου Διανοητικής Ιδιοκτησίας ημερομηνίας 24/01/23 - 

ΑΝΑΚ.24/01/23 ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22404357.