SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών
From Thursday 25 January 2018 -  08:00am
To Saturday 03 February 2018 - 05:00pm
Hits : 5242
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

25-26-27 Ιανουαρίου και 1-2-3 Φεβρουάριου 2018

Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο FREDERICK, Λευκωσία

Κόστος συμμετοχής: €468 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 

 

Mε μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο FREDERICKδιοργανώνει πρόγραμμα κατάρτισης στον τομέα της Διαμεσολάβησης ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ από την Αρχή Ανάπτυξης Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ).

 

Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών, θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα από Έλληνες εκπαιδευτές διαμεσολάβησης, με ευρεία εμπειρία στο χώρο και με τη χρήση πλούσιων οπτικοακουστικών μέσων και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο συντονιστή του προγράμματος Δρ Δημήτρη Θεοχάρη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο http://www.frederick.ac.cy/EKEK/, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 22394489.

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές κατά σειρά προτεραιότητας και μέχρι τις 12.01.2018.

Κατάρτηση Διαμεσολαβητών πατήστε ΕΔΩ