SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου - ‘Οι επιδράσεις των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά εργασίας’
Wednesday 17 April 2019, 07:00pm
Hits : 2185
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στο πλαίσιο των σκοπών του συλλόγου, διοργανώνεται η πρώτη εκδήλωση - διάλεξη µε την υποστήριξη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και την χορηγία της Δικηγορικής Εταιρείας ΗΛΙΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ & ΣΙΑ ΔΕΠΕ, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, η ώρα 7:00 µ.µ. στο Αμφιθέατρο 2, κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό.

Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση.

Στη διάλεξη με θέμα:‘Οι επιδράσεις των ρομπότ και της τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά εργασίας’,ομιλητής θα είναι ο νομπελίστας, Δρ. Χριστόφορος Πισσαρίδης.

Η διάλεξη θα μεταδίδεται µε παράλληλη σύνδεση σε εκδήλωση που θα πραγματοποιείται στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Επιτυχιών του ΑΠΘ, όπου ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας θα παρέμβει για να αναπτύξει το θέμα ‘Εκπαιδεύοντας τη Μηχανή: Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία του ανθρώπου και αντιστρόφως’.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Ανδρέας Αναγιωτός.