SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακή εκδήλωση "Σεξουαλική Παρενόχληση στον χώρο εργασίας – Νομική πτυχή, πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου"
Wednesday 14 April 2021, 06:00pm - 08:00pm
Hits : 3115
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Νέων Δικηγόρων του Παγκύπριου  Δικηγορικού Συλλόγου,  διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

"Σεξουαλική Παρενόχληση στονχώρο εργασίας – Νομική πτυχή, πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου". 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας zoom και θα μαγνητοσκοπείται.

Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν  η Έντιμη Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου και η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη, οι οποίες θα αναπτύξουν θέματα αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση. 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Π.Δ.Σ. Δρ Χρίστος Κληρίδης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας κος Μιχάλης Βορκάς. Την εκδήλωση θα συντονίζει η κα Γεωργία Στεφάνου.

H εκδήλωση αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  (2 πιστοποιημένες μονάδες). Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν την εκδήλωσηστην ολότητά της.

Η εγγραφή γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoNWbtnkZKNDehynmIDgVULzsBCEHlfSobOsiQKM_q5RHozw/viewform.

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.