SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακό πρόγραμμα «Προστασία του καταναλωτή και καταχρηστικές ρήτρες»
Wednesday 26 May 2021, 06:00pm - 08:00pm
Hits : 4612
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνει, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στις 18:00, διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας zoomμε θέμα «Προστασία του καταναλωτή και καταχρηστικές ρήτρες». Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα βιντεοσκοπείται.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Π.Δ.Σ. Δρ. Χρίστος Κληρίδης και τον συντονισμό θα αναλάβει η Δρ Σαλώμη Γιάλλουρου, Μέλος της Επιτροπής.

 

Οι ομιλητές της εκδήλωσης και οι θεματικές που θα αναπτύξουν είναι οι εξής:

 

  • Ευριπίδης Χατζηνέστορος (Δικηγόρος και Διδάσκων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου),  «Καταχρηστικές ρήτρες: Νομοθετικό πλαίσιο, σύγχρονη νομολογία και τράπεζες».
  • Άγις Γεωργιάδης (Δικηγόρος και Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), «Καταχρηστικές ρήτρες και εναλλακτικές μέθοδοι επίλυσης διαφορών».
  • Δρ Μιχάλης Χατζηπαναγιώτης (Λέκτορας Ιδιωτικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου), «Σημεία προσοχής κατά την δικαστική εκπροσώπηση καταναλωτών βάσει της ενωσιακής και εθνικής νομολογίας».
  • Δρ Κωνσταντίνος Ρόκας (Λέκτορας Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), «Ζητήματα ιδιωτικού διεθνούς δίκαιο στο δίκαιο του καταναλωτή».

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με δύο πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

 

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcyuQ-aA-9bTa96a1-hsMlRj6Q2sXZfhDCKvmscz1SMYQruw/viewform

 

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Κυριακή 23 Μαΐου 2021. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.