Events Calendar

DAC6 - Training of Lawyers of the EU Directive on cross-border Tax Arrangements
Friday 03 December 2021, 10:00am - 02:00pm
Hits : 3005
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Π.Δ.Σ. μαζί με άλλους τρεις δικηγορικούς φορείς (Ισπανικό Δικηγορικό Σύλλογο, Ιταλικό Δικηγορικό Σύλλογο και Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου) συμμετέχει στο πρόγραμμα κατάρτισης για δικηγόρους σχετικά με DAC6 και EU Directive on cross-border Tax Arrangements. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το European Lawyers Foundation.

Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει:

1. να συμπληρώσετε την πιο κάτω φόρμα για (google form) για να έχουμε τα ορθά στοιχεία επικοινωνίας σας.

2. Να πληρώσετε το ποσό των 50 ευρώ για την συμμετοχή σας μέσω της ειδικής πλατφόρμας εκπαίδευσης (Portal) - https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails.aspx

**Καμία εγγραφή δεν θα θεωρείτε έγκυρη αν δεν πληρούνται οι δύο πιο πάνω προϋποθέσεις.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 4 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ σε όσους παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητα του.