SIGNUP
  LOGIN

Η δικηγορική μας εταιρεία ΜΙΧΑΛΑΚΗ, ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε δέχεται αιτήσεις για Ασκούμενους Δικηγόρους για το έτος 2019-2020, για τα γραφεία μας στην Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι θα αποκτήσουν εκτενή εμπειρία τόσο σε Δικαστηριακό Επίπεδο όσο και σε Εταιρικό συμπεριλαμβανομένων των Forex και Funds.

Απαιτούμενα προσόντα:
1) Θα προτιμηθούν υποψήφιοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις για την ένταξή του/της στο «Έργο Παροχής Ευκαιριών σε Νέους Πτυχιούχους Νομικής έως 29 ετών» (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: www.cyprusbarassociation.org/…/subsidy-projec…/758-2017-2021).
2) Κάτοχος αναγνωρισμένου Πτυχίου Νομικής
3) Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.
4) Ικανότητα γρήγορης εκμάθησης και δίψα για συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση. 
5) Οργανωτικές ικανότητές
6) Ευφράδεια λόγου.
7) Αντοχή σε αυστηρές προθεσμίες και στην πίεση.
8) Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια.
9) Πολύ καλή γνώση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (word, excel, κτλ).

Αποστολή Βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέσετε στo τηλέφωνo 25-660092 ή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.impklawyers.com

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Όλες οι αιτήσεις αντιμετωπίζονται με αυστηρή εμπιστευτικότητα.