SIGNUP
  LOGIN

Μεγαλώνουμε και αναζητούμε νέα μέλη στην ομάδα μας στο κεντρικό γραφείο μας στη Λευκωσία:

 

Cor/3:

Δικηγόρο μέλος του ΠΔΣ για τουλάχιστον 3 έτη, με εξειδίκευση σε non-contentiouscorporateandcommerciallawκαι εμπειρία σε θέματα M&As, καθώς και σύνταξης και διαπραγμάτευσης SHAsκαι SPAs.

 

Γνώσεις και εμπειρίες σε άλλα θέματα θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν. Απαραίτητη η άριστη γνώση και χειρισμός τόσο της Ελληνικής όσο και της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η πλήρης εξοικείωση με τα σύγχρονα λογισμικά συστήματα του κλάδου.

 

Παρακαλούνται τυχόν ενδιαφερόμενοι  όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με ένδειξη τον Κωδικό Cor/3

 

Lit/3:

Δικηγόρο μέλος του ΠΔΣ για τουλάχιστον 3 έτη, με εξειδίκευση σε CorporateandCommercialLitigationκαι εμπειρία σε σύνταξη δικογράφων σε κύριες αλλά και ενδιάμεσες διαδικασίες, εμφανίσεις ενώπιον Δικαστικών ή άλλων δικαιοδοτικών οργάνων. Εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες σε διαιτητικές διαδικασίες ή διαδικασίες ενώπιον Ρυθμιστικών Αρχών θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν.

 

Απαραίτητη η άριστη γνώση και χειρισμός τόσο της Ελληνικής όσο και της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η πλήρης εξοικείωση με τα σύγχρονα λογισμικά συστήματα του κλάδου.

 

Παρακαλούνται τυχόν ενδιαφερόμενοι  όπως αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με ένδειξη τον Κωδικό Lit/3.