SIGNUP
  LOGIN

Το δικηγορικό γραφείο Γεωργιάδης & Πελίδης Δ.Ε.Π.Ε. με έδρα τη Λευκωσία ζητά για άμεση πρόσληψη δικηγόρο για το Δικαστηριακό Τμήμα με πείρα 5 χρόνων και άνω με άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας, απαραίτητη γνώση και πρακτική εμπειρία στη σύνταξη δικογράφων, γνωμοδοτήσεων, συμβάσεων και άλλων νομικών εγγράφων και πείρα στη διεξαγωγή δικαστικών διαδικασιών και ακροάσεων, ειδικότερα υποθέσεων τραπεζικού, εμπορικού και εταιρικού δικαίου. Γνώση διοικητικού δικαίου και εμπειρία σε χειρισμό υποθέσεων διοικητικού δικαίου θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Προσφέρονται αποδοχές μεταξύ €30.000-€55.000 ετησίως, συμπεριλαμβανομένου 13ου μισθού, αναλόγως πείρας και προσόντων και εξαιρετικές προοπτικές ανέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προς την κα Αντριάνθη Χατζηανδρέου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22889000.

Όλα τα βιογραφικά θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας.